TYÖHUONEEN UUSI ILME

Työhuoneen sisustus on tässä jo pari vuotta ollut aika olemattomalla tolalla, koska olen odotellut sitä taivaalta salaman lailla iskevää inspiraatiota. Kuitenkin on täytynyt tässä todeta, että pikkuhiljaa hyvää tulee. Nyt on kuviot alkaneet selvitä ja olen ehdottomasti sitä mieltä, että työhuoneesta ei saa tulla liian pelkistetty. Ympäristön pitää olla niin inspiroiva, että pelkästään astumalla huoneeseen ideat suorastaan hyökkäävät jokaisesta ilmansuunnasta. Tulisi ehkä bloggailtuakin vähän useammin :)


Pyörittelin inspistä hakiessani Polyvorella yllä olevan kuvakollaasin selkeyttämään tuntemuksiani työhuoneen uudesta ilmeestä. Mustavalkoraidalliset verhot ostin jo kesällä asuntomessuilta, mutta ne löysivät vasta nyt paikkansa työhuoneesta. Pystyraidalliset verhot ovat tuoneet pieneen tilaan kummasti illuusiota korkeammasta huoneesta. Työhuoneesta löytyy myös toistaiseksi isohko Ikean Bestå- sarjaan kuuluva kaappi, joka saattaa muuttaa vaatehuoneeseen. Toisaalta kaapin korkeakiiltoisten ovien välissä oleva peiliovi on tuonut tilaan vähän samaa mitä verhotkin sekä sitä kaivattua tilantuntua. Verhot ja peili yhdessä ovat antaneet tilaan myös sellaista kivaa syvyyttä, eli täytyypä vielä harkita asiaa.

Nämä aikavyöhykekellot on jo lyöty lukkoon (oma postaus tulossa).  
Kollaasin kokonaisuutta en siis prikuulleen ole toteuttamassa, mutta jotain sinne suuntaan.

Työhuoneen väritys tulee olemaan pääosin samaa linjaa muiden huoneiden kanssa (valkoista, mustaa, kromia/hopeaa), mutta yleisilmeestä tulee tummempi ja koitan saada ujutettua myös enemmän väriä mukaan. Seinät täyttyvät lehtihyllyistä sekä kehystetyistä kuva- ja tekstijulisteista. Saattaapi mukaan putkahtaa omista kuvista teetettyjä julisteitakin. Kokonaisuus tietysti ratkaisee, mutta näitähän onkin sitten kiva vaihdella ;) Valaisinkuviot huoneeseen on ihan auki, mutta kollaasissa näkyvät valaisimet tuntuvat tällä hetkellä olevan ykkösenä. Huoneessa on myös mun ja Nurren kaksimetriset työpöydät, joten mietin ostanko jossakin vaiheessa niihin nuo kuvassakin näkyvät pukkijalat alle. Pöytälevyt on meillä tällä hetkellä mustat...(josko sittenkin ostaisi valkoiset tilalle :P).


Walldesignin sivuilta olen jo bongannut nämä ja muutaman muunkin potentiaalisen julisteen ja sen voin sanoa, että vaikeaa on pysyttäytyä niissä muutamissa :)

kuvat / kuva / kuva

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti