LF BEAUTY SECRET LUUKUT 8-14

Look Fantastic joulukalenterin luukut 8-14 on sisältäneet pääasiassa ihon- ja hiustenhoitotuotteita. Luukun 11 tuotetta käytin alkuun ihan väärään käyttötarkoitukseen, jolle repeilin jälkikäteen melko pahasti. Luukusta 12 löytyi koko kalenterin suosikkituote tähän mennessä ja luukusta 10 pelastus pikkujoulujen meikkiin. 

8. REN - V Cense Revitalizing Night Cream
En olisi saanut olla niin ennakkoluuloinen tylsähköä valkoista yövoide tuubia kohtaan, sillä tämä tuote teki öisin kyllä suorastaan taikoja iholla! Voiteen koostumus on melko paksuhkoa ja täyteläistä kuten yövoiteissa yleensä, mutta ei jätä lähmäistä fiilistä iholle. Voide jostain syystä hetken poltteli iholle levitettäessä. Tässä vaiheessa kurkkasin ainesosia josko sieltä löytyisi syyn polttelulle, mutta tuote on allergiatestattu ja karsittu kaikesta turhasta. Polttelu onneksi loppui nopeasti.

Aamulla herätessäni iho oli niin pehmeä ja kimmoisa ettei tosikaan! Myös ihonsävy näytti tasaisemmalta. Voide lupaa taistella ikääntyvän ihon ulkoisia merkkejä, kuten juonteita vastaan. Totesin, että kolmenkympin häämöttäessä mun olisi aika ehkä pikkuhiljaa siirtyä näihin anti-aging tuotteisiin vaikka bussissa saan välillä edelleen lasten lipun. Tän voiteen ostan ehdottomasti uudestaan täysikokoisena, jolla arvoa n.40€. Täydellinen tuote pintakuivalle iholle!


9. Ojon - Damage Reverse Instant Restorative Hair Serum
Tässä taas kävi päinvastoin kuin Renin yövoiteen kanssa. Pakkaus näytti herkulle ja tuotekuvaus kuulosti lupaavalta - poistaa sähköisyyttä, siloittaa ja hoitaa, voi käyttää föönauksen alle sekä kuiviin hiuksiin. Seerumi on melko kevyt ja antaa kevyen kiillon. Suomen pakkaskelien aiheuttamaan sähköistymiseen ei paljon kuitenkaan ollut apua. Tykkään aiemmin tulleesta Moroccan öljystä enemmän kuin tästä vaikka sanoinkin kyllästyneeni jo siihen.


10. Ardell Wispies - Black Demi Wispies
Mikä sattuma, että juuri duunin pikkujoulupäivänä sain aamun luukusta irtoripset! Nämä on mun ensimmäiset Ardellin irtoripset ja olen ollut todella tyytyväinen! Mukana tuli mini tuubi DUO ripsiliimaa, joka on maailman parasta! Käyttänyt olen näitä jo kahdesti eli pikkujouluissa ja esitellessäni Helsinkiä ystävilleni maailmalta. Usein irtoripset on mulle ihan liian pitkät ja niitä pitää leikata, mutta näiden pituus oli luomelle juuri täydellinen! Asettuivat tosi nopsasti paikoilleen, vaikka yleensä saan säätää irtoripsien kanssa hyvän aikaa. Voin suositella! :)


11. Christophe Robin - Regenerating Mask with Rare Prickly Pear Seed Oil
Alkuun ajattelin, että okei aika kökkö kasvonaamio, jossa vähän sellainen mummomainen Mary Cohr- tyyppinen tuoksu. Teki ihon melko sileäksi, mutta ei oikein muuta vaikutusta. KUNNES....menin ja googlasin tuotteesta tarkemmin...ja se olikin hiusnaamio! Mutta oikeesti hei tuossa ei missään lukenut, että se on hiuksille ja purkkikin on aivan kuten kasvonaamioissa yleensä! xD Hiuksille tämä sen sijaan toimi vaikka tuoksusta en niin välittänyt. Föönauksen jälkeen tukka laskeutui pehmeän ja painavan näköisesti olkapäille. Ihan kiva, mutta en vältisti ostaisi uudelleen.


12. Fore0 - Day Cleanser +  Foreo - Luna Play
A-HHHH-MAZING!!! Luukusta 12 tuli kaksi tuotetta! Foreon puhdistusvoide sekä pieni matkakokoinen Luna Play ihonpuhdistuslaite! Voide oli yllättävän hyvä - persikan sävyinen kevyt voidemainen putsari, joka sisälsi bergamottia ja probiootteja. 

Huomion kuitenkin varasti pieni silikoninen Luna Play ihonhoitolaite, joka on MUST HAVE!  Tätäkin käytin alkuun tietysti väärin, kun en lukenut käyttöohjeita. Silikonisen laitteen takana olevasta syvennyksestä painamalla alkaa laite väristä, joka auttaa huomattavasti ihohuokosten puhdistuksessa ja kuolleen ihosolukon irrottamisessa. Ainoa miinus on, että pattereita ei voi vaihtaa, mutta kokemuksesta voin sanoa, että toimii myös ilman värinää :P Loistava etenkin reissuun lähtiessä!


13. Wella Professionals - Oil Reflections Luminous Reveal Shampoo
Wellan kampaamotuotelinjan uusimman Oil Reflection sarjan shampoo, joka puhdisti kunnolla hiukset ja jätti ne kuohkeaksi, mutta silti kiiltäväksi. Shampoo tuoksui myös todella hyvälle - raikkaalle ja hiukan teemäiselle.


14. Origins - GinZing Energy-Boosting Moisturizer
Kevyt geelimäinen kosteusvoide, jossa yhdistyy mun kaksi lempi ainesosaa: ginseng ja kahvipavut! Supistaa aavistuksen ihohuokosia, mutta ei silti jätä kiristävää fiilistä. Kosteuttaa kivasti, mutta jos meikin alle laittaa niin joku silottava primer on hyvä käyttää tän jälkeen. Tykkään, raikas fiilis iholle jo heti aamusta


<<< LF BEAUTY SECRET LUUKUT 1-7

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti