LF BEAUTY SECRET LUUKUT 21-25

Viimeisten päivien luukuista oletin löytäväni jotain speciaalia. Monta kivaa ja melko arvokastakin tuotetta löytyi noiden luukkujen takaa, mutta ei mitään tajunnan räjäyttävää holy grail tuotetta. Olen kuitenkin todella tyytyväinen kalenteriin kokonaisuudessaan ja lempi tuotteekseni jäi Foreon Luna Play ihonpuhdituslaite. Ensi vuonna pakko ostaa myös samanlainen kalenteri!
21. Dermalogica - Daily Microfoliant
Jauhemainen kostutetuin käsin iholle hierottava päittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorinta. Kirkastaa ihoa ja kuorii hellävaraisesti. Tässä kalenterissa on tullut aiemmin jo kuorivia tuotteita eikä tämä todellakaan kalpene vertailussa! Jotenkin olen ihan koukussa tähän kuorintaan ja siihen tunteeseen kun jauheesta syntyy iholla ihanan pehmeä kermamainen koostumus.

22. Molton Brown - Pink Pepperpod Body Wash
Raikkaan tuoksuinen ja tyylikkään näköinen suihkugeeli! Erityisen hyvä just aamun suihkuhetkiin, sillä tämä tuoksu herättää kivasti mielen. Tuoksu ei ole liian hallitseva iholla, ja raikas tuoksu antaa hyvän pohjan esim. hajuvedelle tai bodymistille.

23. Ole-Henriksen - The Clean Truth Cleansing Cloths
Kätevät kirkastavat puhdistusliinat, jotka soveltuvat mielestäni hyvin kaikille ihotyypeille. Meikin puhdistuksen jälkeen olen käyttänyt näitä ikään kuin kakkospuhdistuksen toisena vaiheena. Toimii, mutta en näe tuotteessa mitään erikoista tai ihmeellistä. Liinat on kyllä siis itsessään tosi hyvä, mutta en lämpene ylipäänsäkään puhdistuspyyhkeille, joten en usko arvoivani tuotetta täysin oikeudenmukaisesti :P

24. Look Good Feel Better - Eye Shading Brush
Luomivärisiveltimiä tältä samalta merkiltä on tullut ennenkin LF bokseissa, joten luukkuun 24 todellinen let down sanoisinko. Tietysti tällä on varmasti haluttu antaa pieni vinkki luukun 25 sisällöstä. Sivellin itsessään on ihan ok (pehmeä, mutta kuitenkin tarpeeksi napakka), mutta häivytykseen tarkoitettuja siveltimiä mulla on ennestään jo 3 joten... :P

25. Illamasqua - Look Fantastic Eye Shadow Palette
Oooh, luomiväripaletti! Kauniit lämpimät sävyt, hyvä pigmentti...mutta! Eikö nuo värit nyt teistäkin ole vähän syksyiset? Tai siis jotenkin oletin, että paletin sävyissä olisi ennakoitu jo ehkä kevättä? En kuitenkaan valita - yksi kiva lämmin ruskea ja perus kerman värinen luomiväri tulee varmasti käyttöön sekä tuo pronssi. Ruosteen ruskeasta/punaisesta en ehkä ihan jaksa innostua näin keskellä talvea.

Räiskyvää vuotta 2017! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti