LF BEAUTY SECRET LUUKUT 15-20

Luukuista 15-20 tuli kaksi aivan mahtavaa tuotetta, mutta loput tuotteista oli vähän meh :/ Tai eivät nekään huonoja olleet, mutta tosi perus tuotteita joissa ei ollut mitään sen ihmeempää. Koska joulua kohti kuitenkin mentiin niin olisin odottanut jotain enempi wow-factorin antavia tuotteita. 

15. Nuxe - Multi Purpose Dry Oil

En olettanut, että kalenterissa olisi jo aikaisemmin bokseista tulleita tuotteita, mutta nyt pettymyksekseni löytyi sitten yksi sellainen. Nuxen Multi Purpose Oil tuli heinäkuun boksista ja siitä arvostelu luettavissa täällä.


16. Pürminerals - Impact +mascara
Perus ripsiväri, tekee melko luonnollisen lookin eli lisää pituutta, mutta ei niinkään volyymia. Harjalla saa hyvin ne kaikki pienemmätkin ripset mistä iso plussa!


17. Bellápierre Cosmetics - Gel Eye Liner #ebony
Musta geelimäinen silmänrajauskynä Bellápierreltä on yksi mun lemppareista, koska se ei ärsytä mun silmiä ja kesto iholla todella hyvä vuotavista silmistä huolimatta. Jälki on vähän sellainen savuinen matta, tykkään!


18. Codage - Micro Peeling Mask
Merkki on mulle ihan tuntematon, mutta siis woaah...aivan ihana tuote! Super tehokas mikrokuorinta kirvelee aluksi ihan pirusti iholla (ihoa happamampi pH-arvo?), mutta loppuu melkein yhtä nopeasti kuin alkoikin. Pienen kirvelyn jälkeen pintakuiva ihoni tuntuu pääsevän jonkinlaiseen  zen-tilaan :P En edes osaa tätä selittää, mutta päivän aikana tuntuva ihon kiristys ja ärtyneisyys on tiessään - iho tuntuu todella hyvältä. Täydellinen käytettäväksi ennen naamiota.


19. Balance Me - Wonder Eye Cream
Huulivoidetuubissa oleva silmänympärysvoide...hehe. Tällä kertaaluin tuotteen käyttötarkoituksen kunnolla sillä pelkän tuubin perusteella olisin varmaan käyttänyt tätä huulivoiteena :P Kosteuttaa ja tekee ihon silmien ympäriltä kimmoisaksi jonka jälkeen esim. peitevoide silmien alle on helpompi levittää.

20. Redken - Multi Benefit Treatment Spray
Taas yksi suosikki! Redkenin Multi Benefit tuotte käy hoitoaineesta sekä muotoilutuotteesta. Suoristusraudan alla käytettynä aivan mielettömän sileät ja pehmeät kutrit. Varo suihkimasta ohi...meidän lattialla on edelleen pieni luistinrata kaikesta puhdistuksesta huolimatta.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti