SINISTÄ SYKSYYN & HELSINKI NIGHT MARKET 2016

Mulla on ollut pitkään jo vilpoisan sään takia sellanen syysfiilis, vaikka oikeesti kesää pitäisi vielä olla jäljellä näin elokuussa. Viime lauantaina oli kuitenkin just sellanen tyypillinen syksyinen sää - aurinko paistoi, mutta ilma oli kolea ja tuuli aika paljon. Lähdettiin kavereiden kanssa tsekkaamassa Helsinki Night Market, johon päätin tuulisesta säästä huolimatta laittaa hameen. Tuo mun Zalandosta tilattu hame oli kuitenkin niin paksua ja painavaa matskua, ettei sen kanssa tarvinnut pelätä tekevänsä Marilynejä :P Hameen seuraksi valikoitui Ginasta ostettu läpikuultava paita, jonka pieni kukkaprintti ei sovi ihan minkä vaan kanssa - yksiväriset kuosittomat soveltuu parhaiten ja tämä sininen kellohame tuli heti mieleen kun näin paidan kaupassa :) Sinisestä taitaa muutenkin tulla mun syksyn lemppariväri :)



Night market puolestaan oli viime vuotiseen verraten pikkasen pettymys. Paikka oli vaihdettu Tukkutorilta Konepajan Brunolle ja samanlaista night market -fiilistä ei vaan päässyt Brunolla syntymään. Syynä voi olla ulkoalueen olematon koristelu ja somistus, joka ei yltänyt ollenkaan viime vuoden tasolle. Yksinkertaisesti ulkoalueesta ei vaan oltu saatu niin viihtyisää mikä oli tosi harmi.

Myös anniskelun rajoittaminen ainoastaan sisätiloihin sekä postimerkin kokoiselle terassille (ihmismäärään suhteutettuna) oli vähän kökkö juttu. Tulishow olisi ollut kiva nähdä, mutta se oli sopivasti muutamien kojujen välissä niin, ettei se näkynyt kovin pitkälle. Terassilta käsin tulishowsta näkyi silloin tällöin pieni soihdun välkähdys. Ruoka-tarjonta puolestaan oli laaja ja hintataso ihan ok, mikä piti meidät paikanpäällä kuitenkin nelisen tuntia :) Ensi vuodelle kaipaisin kyllä viihtyisämpää ulkoaluetta ja paremmin suunniteltua ohjelmaa.

Ps. pitäiskö mun leikkaa otsatukka? :D

2 kommenttia :