KOREA TRIP PART 7 - RAPBEAT SHOW 2016 @ SEOUL LOTTE HOTEL (+VLOG)

Oltiin oltu jo viikko Koreassa kun oli aika siirtyä korealaisen perheen luota hostelliin opiskelijoiden suosimalle Hongdaen alueelle Seoulin ytimeen. Hongdaesta käsin kävi helposti siirtymiset mihin päin tahansa kapunkia ja keskeisen sijainnin takia kaupungilla oli helppo hillua yömyöhään ja lähteä arkenakin kahville vaikka kymmeneltä illalla.

Käytiin päivällä MBC worldissä mm. virtuaalikonsertissa ja päästiin kurkistamaan myös MBC Music Core - musiikkiohjelman studioon. Kerron enemmän tästä ja muista k-pop ja k-drama tärpeistä myöhemmin omassa postauksessaan. Joka tapauksessa MBC- vierailun jälkeen suunnattiin kohti Lotte Hotellia, jonka Crystal Ballroomissa oli illalla alkamassa neljä tuntia kestävä Rapbeat Show (nite eli "after party" kesti toiset neljä tuntia :P) :D

LINEUP: Zico (Block B)+ yllätysvieras Babylon, Zion T, Illionaire Records, Microdot, Nafla, Bewhy, Vismajor Crew, Huckleberry P ja Angdreville Crew. Myös VIXX:in Ravin piti esiintyä, mutta tyyppi perui osallistumisensa ihan viime hetkellä -_-' Nitessä esiintyi Korean tän hetken kuumimmat DJ:t.

Tavattiin paria tuntia ennen konsertin alkamista saksalainen Veronica, jonka kanssa oltiin sovittu treffit läheiselle palatsille. Veronica oli ottanut Jennaan yhteyttä Instagramin kautta, kun oli nähnyt meidän olevan menossa samalle keikalle. Koska Veronica oli yksin Koreassa niin tottakai meille kävi, että hän lyöttäytyi mukaan. Veronica kertoi ihan hullun tarinan siitä, miten jotkut korealaiset tytöt oli saaneet hänet lähtemään mukaansa sovittamaan korealaisia kansallispukuja hanbokeja, mutta "tapahtuma" oli osoittautunut kultinomaiseksi uskonnolliseksi aivopesuksi o.O

Mutta nyt itse keikkaan...joka oli aivan SUPER DOPE!!! *_*

Jono sisälle oli ihan järkyttävän pitkä, mutta jotenkin ihmeen kaupalla tultiin just sellaseen saumaan, että vasta meidän jälkeen tuli se kauhein ryysis ja oltiin "jo" puolessa tunnissa sisällä. Ulkona meiltä ja muilta jonossa olijoilta kyseltiin mistä sai ostettua lippuja ja olisiko kellään lippua myynnissä - mun tietääkseni show oli loppuunmyyty. Sisällä meidän piti jonottaa toiset puoli tuntia lisää kun liput piti vaihtaa rannekkeisiin. Fiilis sisällä olevassa jonossa oli selkeästi jo semi jännittynyt :D Tiskille päästyä meidän passit syynättiin tarkkaan ja saatiin vihdoin rannekkeet käteen. Astuttiin upeaan Crystal Ballroomiin, jossa kristallikruunujen alla fiilistä nostatti DJ Tezz. Päädyttiin lavan vasemmalle puolelle ihan lavan viereen ja vaikka lava oli melko leveä ja catwalk-lava kolmen metrin päässä niin oltiin ainakin sellaisella "hiki lentää"- etäisyydellä :P Eli aika sika hyvät paikat ottaen huomioon, että sali oli jo tosi täynnä siinä vaiheessa kun tultiin sinne.
En oikeesti edes osaa kuvailla miten katossa tunnelma oli ja kaikki esiintyjät sai yleisön hyvin mukaansa. Positiivisesti yllätti mulle ennalta tuntemattomat Huckleberry P ja Bewhy. Ihan erityisen hulluksi yleisön kuitenkin teki Block B:n Zico, joka aloitti oman settinsä mun lemppari biisillä nimeltä "Tough Cookie". Yleisö lauloi mukana kaikissa Zicon biiseissä (etenkin Okey Dokey ) ja meno oli NIIN mieletön...pikkasen siis eri meininki kuin Andupin keikalla Helsingissä xD Yhdessä vaiheessa Zico vihjaili seuraavasta kappaleesta huudattamalla ensin yleisön miehiä "Oh, oh, oh, oh!" ja seuraavaksi naisia, jota seurasi pian tärykalvoja heilutellut kirkuminen Zicon kutsuessa lavalle kaverinsa Babylonin. Tämä kaksikko esitti kappaleen " Boys & Girls ", joka myös kuuluu omiin lemppareihini. Zicolla oli korvanappinsa kanssa jotain teknisiä ongelmia, joita hän koitti korjata dj:n kanssa...aina kun Zico katsoi poispäin yleisö huusi "Ziiaaacoo!" ja tämä näytti huvittavan räppäriä. Zicolla oli onneksi tosi pitkä setti, olisko ollut joku 30-40 minuuttia :)

Pelkällä kirkumisella desibelit nousivat taas tappiin kun Zico kutsui lavalle seuraavan esiintyjän: Zion T:n. Zico & Zion T. yhdessä samalla stagella oli sellanen yhdistelmä, että mietin onko tää oikeesti totta, kun kaksikon swagness tihkui lavalta Eurekan alkaessa soida. Zion T. esitti myös omista kappaleistaan mun lempparit "No make up " ja "Eat ". Jälkimmäisen biisin aikana vilkutin lavalle ja mun yllätykseksi Zion T. vilkutti samalla tavalla takaisin xD Ai niin ja pakko mainita että iso plussa konsertin järjestäjille siitä, että he jakoivat lavalta käsin mukeja ja vettä ihmisille.

Shown loputtua oltiin joku puoli tuntia Nite after partyissa, joihin olisin itse halunnut jäädä, mutta jouduttiin lähtemään, koska Jennalla oli kauhea hedari. Koitettiin saada tien varressa huitomalla taksia, mutta kaikki ajoivat ohi tai sitten hidastivat kysyäkseen mihin oltiin menossa ja jatkoivat matkaansa sillä eivät olleet matkalla Hongdaen alueelle xD Yhdet korealaiset tytöt tulivat kertomaan meille millä bussilla me päästään Hongdaeen, mutta joko bussi oli myöhässä tai sitten tytöt olivat väärässä, koska bussi ei koskaan tullut. Tunnin "liftailun" jälkeen (kaikki mahdolliset taksinpyydystys -tyylit kokeiltuna xD) saatiin vihdoin taksi ihan hirveellä ryöstöhinnalla. Taksissa oli jo yksi korealainen kundi, joten kuski heitti ensin hänet ja sitten vasta meidät.

HUOM! Klikkaa videosta HD-päälle! :)
(Sori rätisevä ääni! Häiriö volaan tuli siitä kun seisottiin ihan kajarien/basson vieressä :/ )<<< KOREA TRIP PART 6 - SELFIEITÄ PALATSILLA (+VLOG)

  KOREA TRIP PART 8 - PARTY NIGHT IN HONGDAE (+VLOG) >>>

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti