KOREA TRIP PART 4 - LAZY DAY

Oltiin menty vasta kolmen jälkeen nukkumaan kpop konsertin jäljiltä ja herättiin taas aamupalalle 7.30. Perheen äiti teki tällä kertaa aamupalan ja Eunjin huuto kertoi, että tytöllä oli vaatekriisi. Japanilaiset vaihto-oppilaat tulivat hakemaan eväänsä ennen kouluun lähtöä...tytöillä oli ihan sika söpöt koulupuvut missä rusetit ja kaikkea :D Jäätiin syömään aamupalaa saksalaisen Marian kanssa, jolta kyseltiin mitä nähtävää alueella oli, koska ei jaksettu lähteä kovin kauas ukkosen vielä kerätessä itseään. Maria vinkkasi läheisestä puistosta nimeltä Bucheon Natural Ecological Park josta muistin lukeneeni ennen reissua. Aamupalan jälkeen datailtiin huoneessa ja otettiin päikkärit....ja herättiin neljältä "pikkusen" päät vielä sekasin aikaerosta. Lähdettiin etsimään parin kilsan päässä olevaa puistoa. Puisto löytyi melko helposti ja löydettiin sieltä samalla myös aamuisten melujen lähde: kukko, fasaaneja, riikinkukkoja sekä näiden lisäksi oli vielä kanoja, emuja, vuohia, pupuja, peuroja yms.



Julkiseksi puistoksi Bucheon Natural Ecological Park oli tosi upea - ihan vimpan päälle laitettu. Puistossa oli vielä ihan luksus vessatkin erillisessä rakennuksessa. Naureskeltiin, että jos Suomessa olisi vastaavaa niin vessat olisi ihan varmasti järjestetty bajamajoin...pitäähän näet jossain säästää :P Puistosta lähti useampi vaellusreitti, joita olisi tehnyt mieli lähteä tutkimaan sateesta huolimatta, mutta nälkä vei porsaat kotiin.

Viihdyttiin puistossa useampi tunti ja paluumatkalla päätettiin käydä syömässä paikallisessa todella perinteisessä ravintolassa, jossa kengät jätettiin ulos ja istuttiin lattialle syömään lipokkaat jalassa. Menu oli myös kokonaan koreaksi ja henkilökuntakin puhui lähestulkoon pelkkää koreaa. Perus korean ja yksinkertaisten englanninkielisten sanojen avulla kuitenkin onnistuttiin tilaamaan itsellemme ruokaa. Mä tilasin korealaista kanakeittoa ja Jenna Mixed ricea. Saatiin tähän vielä lisukkeeksi erilaisia kimchejä, sipulia ja makeaa kastiketta. Meille tarjottiin myös haarukoita, mutta kieltäydyttiin niistä (haluttiin hioa puikoilla syömistä xD). Omistaja tuijotti meitä vähän väliä, että maistuuhan meille hänen ruoka ja että osataanhan me nyt syödä sitä oikein xD


Seuraavassa postauksessa tuleekin part 3 vlogin lopussa vilahtanut coming next eli aiheena Shopping in Seoul! :)

<<< KOREA TRIP PART 3 - K-POP CONCERT @ C-FESTIVAL (+ VLOG) 

KOREA TRIP PART 5 - SHOPPING IN SEOUL (+VLOG) >>>

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti