FEELING YELLOW

Maanantaina puhuin Nurrelle siitä miten mun niin tekisi mieli jotain keltaista meidän olkkariin, koska keltainen on ainakin mulle sellainen keväinen, pirteä ja energiaa antava voimaväri. Kun valoa vihdoinkin alkaa olla päivä päivältä enemmän niin ei tee enää yhtään mieli katsella täysin valko-harmaata sisustusta.Käytiinkin eilen Maitsun kanssa ennen leffaa pyörähtämässä Anttilassa, josta löytyi meille ihan täydelliset sohvatyynyt! Ja nämä oli vielä puoleen hintaan plussakortilla :D Tuo lintukin on niin osuva tuossa tyynyssä kun meidän Tuuttihan on keltainen pikku tipunen ^_^ Kannattaa siis käydä kurkkaamassa, sillä ainakin Kampin Anttilassa oli vielä jäljellä näitä ja monia muita tosi kivoja Bouclairin koristetyynyjä alehintaan ^_^

Roxie approves! ;D


10 kommenttia :

 1. Tosi kivat sohvatyynyt olet löytänyt ja nuo ovat kyllä ihanan keväiset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä ja keltainen menee helposti tollasella lintukuosilla vielä liian pääsiäiseksi, mutta näistä tulee mieleeni vain kevät eikä pääsiainen niinkään :)

   Poista
  2. Sulle löytyisi haaste mun blogista! :) http://lillinelamassa.blogspot.fi/2015/03/liebster-awards.html

   Poista
  3. Kiitos haasteesta, vaikuttaa kivalta! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Aa katos,joo on se jo parisen kuukautta vanha, mut siitä on aikaa kun oot viimeks käyny :D Ostettiin ihan sellanen tumman harmaa kun ajattelin sen tuovan vähän syvyyttä valkoiseen olohuoneeseen :)

   Poista
  2. näyttää hyvältä ainakin tästä mitä nyt näkee.. :D peukku!

   Poista
  3. No hyvä :D Alkuun vähän vierastin kun oon niin tottunu valkoiseen yleisilmeeseen, mut aika nopeesti se silmä sitten tottui :)

   Poista
 3. Ihanat tyynyT. Ja tosi kaunis blogi sinulla, ihanan piristävä! Tulen taas seuraamaan ♥ Jos vain haluat niin käy vierailulla blogissani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda, ihana kuulla ^_^ Täytyypä käydä vastavierailulla, kiitos vinkistä :)

   Poista