BCN DAY 2 - BARCELONETA & MATKAMUISTOJA

Päivä 2 eli tyttöjen päivä! Maitsulla meni aamu vähän pitkäksi niin päästiin aloittamaan typyjen päivä vasta neljän maissa :P Meidän illan Party Boat "Sensations" lähti kuudelta, joten hengailtiin vielä ennen sitä Maitsun kanssa Barcelonetalla. Rannalla ei edes ollut niin suurta tungosta kuin olisi voinut kuvitella josta olin positiivisesti tosi yllättynyt. Syötiin vähän jäätelöä ja seurattiin huvittuneina vierestä paikallisia polttariseurueita, joita oli ihan pilvin pimein liikkeellä (lisää seuraavassa postauksessa :P).







Luonnollisesti tällaisena vilukissana meitsi ei ollut heittänyt vielä talviturkkia ennen matkaa, joten pitihän sitä sitten risteilyn jälkeen käydä edes jalat kastamassa. Vesi olikin melko lämmintä ja vähän harmitti, ettei uikkarit olleet mukana! :) Tämän jälkeen päästiin itse asiaan eli matkamuiston pussittamiseen :P Kerroinkin kesän alussa yhdessä postauksessani, että tuodaan nykyisin reissuilta matkamuistona hiekkaa :P Hiekka siis pistetään matkan jälkeen nättiin lasipulloon ja merkataan kylkeen mistä maasta ja kaupungista hiekka on tuotu :)

Tiesittekö muuten, että Barcelonan rannat ovat tekorantoja ja niiden hiekka tuotu Egyptistä asti? Vielä 1991 ihmiset saivat vain unelmoida upeasta biitsistä ja tuijottaa rumaa teollisuusaluetta. Kaupunki päätti kuitenkin seuraavana vuonna pidettävien Olympiaisten kunniaksi tehdä teollisuusalueen tilalle yhteensä 4,5 kilometriä hiekkarantaa. GOOD JOB! xD  Keräsin matkamuistoni Barcelonetalta kohdasta johon oli tuotu uutta tosi vaaleaa hiekkaa. Uskon hiekan olevan peräisin mahdollisesti Costa Bravalta koska hiekka näytti niin samanlaiselta siellä - tai kuka tietää jos se onkin uusi satsi hiekkaa suoraan Egyptistä :P

<<< BCN DAY 1 - A VIEW TO DIE FOR!!! *_*


4 kommenttia :

  1. Onpa kaunista! :) Mä en malta odottaa meidän matkaa, kun katselee näitä sun kuvia! :D

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia taas.. <3 oon ihan lovena tohon sun kunnon naurukuvaan :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, mä taas tykkään tosi paljon tosta sun kahlauskuvasta :)

      Poista