NAHKAHÄÄPÄIVÄ - KURKISTUS HÄIHIN

Tänään on jo meidän kolmas hääpäivä, vaikka tuntuu kuin oltaisiin Nurren kanssa vasta vuosi sitten menty naimisiin. Tärkein muisto häistä on ehdottomasti häävideo, joka saa kasvoilleni edelleen ison hymyn ja muistuttaa minua ikimuistoisesta päivästä ja sitä seuranneesta Indonesian häämatkasta. Istuimme häämatkalla itseasiassa kaikessa rauhassa lomakylän ravintolassa syömässä illallista, kun Timo laittoi linkin valmiiseen häävideoon. Voi sitä tunteiden määrää - sanat ei riitä kuvailemaan ja paikkakin videon katselulle oli aivan täydellinen! :)

Hääblogista tänne eksyneille lukijoille häävideon kooste voi olla jo entuudestaan tuttu, mutta kaikille muille muuta kautta tulleille lukijoille tarjoan näin hääpäivän kunniaksi mahdollisuutta kurkistaa tämän postauksen lopussa päivään jona minusta tuli rouva :)"Modern Bride / Kitty 10.9.2012
Vihkiminen
Oli hassua katsella kuinka minä ja mies molemmat mutristeltiin suuta/naamaa kilpaa ja purtiin huulia ihan huomaamattamme ilmeisesti kaikesta jännityksestä. Mä unohdin jopa hymyillä suurimman osan vihkimisestä koska taistelin niin kovasti liikutusta vastaan. Tämän lisäksi isäni luovuttaessa minut miehelle mun oli pakko käyttää mun ja Aurinkoprinsessan Leimuline reissulla kehittämää salaista asetta kyyneliä vastaan: aivan älytöntä sanoitusta kaanoniin (meillä molemmilla oli sama sisääntulomarssi).

Kanttorilla ei mennyt Yiruman biisi ihan nappiin, mutta pääosin se oli tunnistettavissa ja ihanaa kun hän ylipäänsä suostui harjoitelemaan pyytämämme kappaleen :) Ave Marian lauloi mieheni sopraano täti jonka ehkä joku tunnistaa muustakin yhteydestä ;)

Jos joku jaksaa kuunnella papin puhetta niin syy miksi meitä miehen kanssa naurattaa kohdassa "ja heittänyt sen kauas merelle" on siinä, että se olisi mun tapauksessa voinut olla ihan todennäköinen vaihtoehto. :P

Hääjuhla
Osuus jossa aika lailla kaikki meni ihan täydellisesti ja tunnelma oli katossa! :D Häävalssilta ei odotettukaan mitään erikoista enää sen jälkeen kun mies sai lääkäriltä kiellon tanssia ja päästiin harjoittelemaan valssia vasta häiden aattona.

Videolla ei nyt näy ryöstö, mutta se meni aika kivasti yksiin photo boothin kanssa. Me siis livahdettiin ryöstön turvin ottamaan potrettikuvia lähellä olevalle pienvenesatamalle ja vieraat kävi tällä välin photo boothissa suorittamassa lunnasvaatimusta. Timo on kuvannut photo boothin videolle ja se kohta on ihan pakko nähdä jos vielä yhtään mietitte ottaakko kyseistä ohjelmanumeroa vai ei :D Ryöstö oli tottakai teeman mukainen tämän biisin tahtiin ja yllätys yllätys ryöstäjät oli pukeutuneet agenteiksi."
Videolla hääpäivämme tapahtumat ajoittuvat seuraavasti:
Intro 00.00-00.21
Vihkiminen 00.21-05.41
Hääjuhla 05.42-13.17

Lupasin Holy Grail -postauksen tälle päivää, mutta tajusinpa vasta jälkikäteen mikä päivä tänään onkaan :P Siispä kippistellään nyt ensin hääpäivälle ja ihmetellään ke-to sitten sitä mun HG seerumia ;)


3 kommenttia :