HOLY GRAIL 2/10 - KASVOVESI

Monelle kasvovesi on se jolla yhdessä vanulapun kanssa puhdistetaan iholle pesun jälkeen jääneet lian ja meikin rippeet. Mulle kuitenkin kasvovesi on ennemminkin "hoitovesi". Tällaisen kasvoveden käytön mahdollistaa kaksoispuhdistus eli ensin puhdistan meikit koko kasvoilta puhdistusöljyllä ja pesen tämän jälkeen vielä vaahtoputsarilla tai melko voidemaisella helposti vaahtoutuvalla puhdistusaineella. Tässä vaiheessa iho on kunnolla puhdistettu ja valmis vastaanottamaan hoitavat ainesosat. Taputtelenkin käsien kautta kasvoveden iholle ja annan sen imeytyä rauhassa ennen seerumin ja voiteen laittoa. Mielestäni tällaisella käyttötavalla kasvovedestä saa parhaiten irti kaiken mitä sillä on iholle tarjota.

Olenkin löytänyt muutamia todella hyviä kasvovesiä juuri tähän mun käyttötarkoitukseen. Käyttämäni kasvoveden pitää kosteuttaa, kirkastaa, "puhdistaa" ja antaa näkyvää kuulautta iholle. Yksi todella hyvä (kaikille ihotyypeille ja ikäluokille sopiva) bakteereja tappava ja kosteuttava kasvovesi on Nature Republicin 90% Aloe Vera Toner, mutta mun HG-kasvovesi painii kuitenkin ihan omassa sarjassaan (myös hintaluokan puolesta) ja on tarkoitettu nuorelle, mutta jo ikääntyvälle iholle.HISTORY OF WHOO
Gongjinhyang In Yang Balancer

Gongjinhyang- linjan tuotteet sisältävät perinteisiä korealaisia lääkeyrttejä ja rohdoskasveja joita muinaiset Korean keisarinnat käyttivät kauneudenhoitoon. Tärkein ominaisuus muinaisen hovin kauneudenhoitotuotteissa oli kauniin ihon ja tasaisen ihonsävyn saavuttaminen. Jo nämä faktat itsessään alunperin herättivät mun mielenkiinnon ja saivat painamaan Gongjinhyang- linjan näytepakkauksen ostoskoriin. Mulla oli siis aluksi Gongjinhyang - linjan viidestä tuotteesta pienet näytepurnukat ja putelit, mutta tämä In Yang Balancer nousi heti muiden sarjan tuotteiden joukosta (jotka nekin olivat todella hyviä) lemppariksi ja sai mut tilaamaan melko tyyrin normaalikokoisen pullon.

In Yang Balancer on tehty kolmenkympin molemminpuolin oleville naisille ja normaalista pintakuivalle iholle. Omasta mielestä soveltuu hyvin kuivasta ihosta sekaihoon ja n.25-40 vuotiaille. Mulla on nimittäin kyllä pintakuiva iho, mutta myös herkästi akneen taipuvainen sekaiho. Tämä kasvovesi on silti sopinut mulle enemmän kuin hyvin. Omalla kohdallani In Yang Balancer on tehnyt ihosta kuulaan ja ihonsävy on tasoittunut ihan silmissä. Tuote on myös omiaan ennaltaehkäisemään ryppyjen syntymistä - se kosteuttaa, tuo kimmoisuutta ja pehmeyttä iholle. Lisäksi tämä on ollut ihan erinomaisen hyvä tuote pitämään mun akneen taipuvaista ihoa kurissa puhdistavien ominaisuuksiensa ansiosta.


Koostumus on yllättävän kevyt suhteessa siihen miten paljon tämä kosteuttaa ihoa. Kasvovesi imeytyy nopeasti eikä jätä ihoa yhtään tahmaiseksi. Iho tuntuu välittömästi todella pehmeältä ja näyttää kuulaalta. Lisäksi iho tuntuu jostain syystä todella raikkaalta ja puhtaalta :P

Tuoksu on melko voimakas, mutta vaikka kärsinkin migreenistä niin ei tämän tuoksu ole ainakaan mua häirinnyt. Alkuun tuoksu tuntuu melko kukkaiselta ja makealta, mutta itseasiassa eniten siinä kuitenkin taitaa tuoksua ginseng -juuri.

Pullossa on kauniita ja tarkkaan mietittyjä yksityiskohtia. Esim. lootuksen kukka korkissa edustaa tuotteen ominaisuutta puhdistaa ihoa. Lootuksen lehdet kasvavat mutaisessa vedessä ja sen sijaan, että ne kärsisivät tästä ne itseasiassa puhdistavat vettä ympäriltään. Mitä itse pulloon tulee niin lienee sanomattakin selvää, että n.15cm korkea soikea oranssihtavan keltainen lasipullo kultaisella korkilla on kaunis ja kivan näköinen kylppärin pöydällä. Käytännöllisin ratkaisu tälle olisi kuitenkin ollut ehkä joku pumppupullo (tai jopa suihkepullo?), jotta tuotteen ollessa lopussa pulloa ei tarvitsisi ravistaa ihan niin paljoa saadakseen loputkin pisarat ulos pullosta.

Löysin INCI- listan vain ja ainoastaan koreaksi, mutta sen verran sain selville, että tuotteen pitäisi sisältää vain luonnosta saatavia raaka-aineita. Vaikuttavat ainesosat kuitenkin löysin ja ne ovat: Wild Ginseng Extract, Cordyceps Sinensis Extract, Deer Antler Velvet Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Angelics Acutiloba Root Extract. Näistä ehkä "ällöin" on ryppyjen ennaltaehkäisyyn vaikuttava Cordyceps Sinensis Extract eli kiinanloisikka. Luonnossa kasvava kiinanloisikka (parasiittinen sieni) on maailman kallein lääkesieni kilohinnaltaan n.30 000€, joten tämänkin tuotteen kiinanloisikka tuskin on villinä kasvanutta vaan tuotettu vain käyttötarkoitustaan varten. Kaikkea sitä naamalleen laittaa, mutta kyllä toimii sen voin taata :D

Hinta n. 51-57€ /150ml (olen aikaisemmin tilannut e-baystä, mutta näyttäisi löytyvän nyt myös Strawberrynetistä samaan hintaan).


History of Whoon Gongjinhyan- linjasta löytyy myös toinenkin HG- tuote ;)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti