HAKANIEMEN JUHANNUS

Helsinki hiljenee aina kummasti juhannuksena ihmisten porhaltaessa mökeille tai sukulaisten luo "landelle". Me jäätiin Nurren kanssa kuitenkin tänä juhannuksena ihan ns. omille nurkille pyörimään ja vietettiin juhannusta anopin ja anopin miehen kanssa Vanhalla Konnalla ;)
Grillailtiin, syötiin hyvin ja vietettiin mukava ilta veneessä turisten, kunnes kasin jälkeen otettiin nokka kohti M/S Mariaa. Anopin mies oli luvannut hinata veneellään kokon vesille ja tottakai mehän innostuttiin kovasti tästä ideasta. Käytiin noukkimassa kokko mukaan rannasta ja istuin siinä veneen perässä "ulkoiluttamassa" kokkoa köyden päässä veneen lipuessa hiljalleen kohti kokkopaikkaa. Heitettiin kokon ankkuri veteen, Nurre ja anopin mies sytyttivät kokon palaamaan ja oli aika viskata köysikin menemään. Vietettiin loppuilta M/S Marialla livemusiikkia kuunnellen ja juhannuskokon kajosta nauttien. Kertakaikkiaan mahtava jussi kaupungissa! :)Mukavaa juhannuspäivää kaikille!


4 kommenttia :

 1. Tosi kivan kuulonen Juhannus teillä! :)

  VastaaPoista
 2. Laura vei sanat mun suusta, olin just kirjoittamassa, että olipas kivan kuuloinen juhannus teilläkin siellä! :D Ei se onnistunut juhannus aina sitä mökkiä tarvi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan totta, suomalaiseen mieleen on vain jotenkin pinttynyt juhannus=mökki :D

   Poista