HOLY GRAIL 1/10 - POSKIPUNA

Pitkään välttelin poskipunia, koska jostain syystä helposti punoittava naama sai mut ajattelemaan, ettei poskipuna ole tehty mua varten. Kuitenkin joku viitisen vuotta sitten tajusin, että kyseinen tuotehan on ehkä yksi maailman parhaimmista keksinnöistä ikinä - kalpea iho kun kaipaa punaa juuri niihin oikeisiin kohtiin :)

Oikean punan löytäminen kesti kauan, koska monen koostumus ei ollut mieleeni ja lisäksi poskeni saattoivat ärtyä niistä. Löysin kuitenkin vihdoin viime kesänä nämä Bourjoisin punat ja ihastuin niin, että aloin käyttämään poskipunaa päivittäin. Aloin pian saamaan paljon kommentteja siitä miten pirteältä ja hehkeältä näytän. Ja mikä parasta vaikka mä olen aamulla kahvikupillisen jälkeenkin vielä kaksi tuntia ihan zombie niin poskipuna saa mut ainakin näyttämään ihmiseltä (tai siltä, että olen ylipäänsä elossa).

Käytän nykyisin poskipunaa päivittäin - kesällä suosin oranssiin vivahtavia ja talvella kylmään pinkkiin tai marjapuuroon meneviä :) Pääsääntöisesti mun lempparit on voidemaisia, mutta poikkeuksen tekeekin tämä mun HG poskipuna joka on kaikenkaikkiaan todellinen helmi.


BOURJOIS 
Little Round Pot Blush

Ajaton Little Round Pot Blush sai alkunsa jo 152 vuotta sitten tehden ranskalaisen Bourjois -merkin tunnetuksi maailmalla. Kyseessä on paistettu poskipuna eli purkissa tuote on kovaa ja sutiin tarttuessaan tuote on todella hienojakoista. Sievä poskipuna jättää ylellisen silkkisen, ruusun tuoksuisen (mielestäni tuoksuu myös vähän macaron leivoksilta :P) ja todella kauniisti iholle asettuvan punan. Oikea kunnon pariisittaren poskipuna :D

Helppo puna aloittelijallekin, koska tätä on vaikea laittaa vahingossa liikaa, mutta halutessaan sitä on kuitenkin helppo syventää ja mikä parasta punaa on maagisen helppo myös häivyttää! Kertakaikkiaan ihana, ihana, ihana! :D

Kaikenkaikkiaan Little Round Pot Blusheja on 12 eri sävyä eli jokaiselle ihonsävylle löytyy varmasti omansa. Tykkään itseasiassa kaikista sävyistä, mutta mun lempparit ovat tällä hetkellä kuvissa näkyvät punat eli aurinkoisiin kesäpäiviin sopiva #16 Rose Coup De Foudre ja harmaiden sadepäivien varalle luonnollisen hehkun antava  #54 Rose Frisson.


Tuoksu saattaa alussa tuntua melko voimmakkaalta poskipunaan, mutta iholle sudittua tuoksu tasoittuu ja jättää kivan miedon ruusuntuoksun jos ihan läheltä nuuhkii :)

Pakkauskin on superkätevä eli poskipunan sisäkannessa on peili ja sisälle mahtuu mukana tuleva laadukkaan oloinen pikku poskipunasuti. Tosi kompakti siis myös mukaan matkalle tai ylipäänsä käsilaukkuun.

Hinta n.14€, mutta esim Lontoossa Bootz myy hintaan 11€.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti