TEAM NORA FITBODY CHALLENGE - RISUJA JA RUUSUJA

Näin Grouponissa tarjouksen Team Noran Fitbody Challenge -nettivalmennuksesta ja ajattelin sen tuovan tähän Fitfarmin Bikini Challengen perään uutta potkua, joten menin ja ostin sen. 

Täytyy kyllä nyt kuitenkin sanoa ruokavaliota, treenejä ja ohjeita tutkailtuani, ettei tämä ole missään nimessä 90€ arvoinen mistään vinkkelistä katsottuna eli tässäpä vähän risuja... • Ohjeet todella sekavia - pitäisi melkein itse tehdä joku yhteenveto. Ohjeet läpi luettua tulee fiilis, että mitä kaikkea sitä nyt siis pitikään tehdä.
 • Vaikealukuista tekstiä - ihmeellisiä lauserakenteita ja kielioppivirheitä. Tekstin asettelussa myös toivomisen varaa.
 • Ruokavaliossa (vertaan väkisinkin FF:n Bikini Challengeen) mennään koko valmennuksen ajan samalla kaavalla (tosin kaksi ruokavaliota + erikoisruokavaliot). Sisältää omaan makuun vähän liikaa "turhia" lisäravinteita.
 • Ulkotreenit kökköjä - ei mitään rakettitiedettä. Esim. mäkitreenistä en maksaisi senttiäkään.
 • Koko valmennuksen ohjeet pläjäytetty kerralla.
 • Treenien suunnittelusta annettu vain yksi esimerkki. Mielestäni olisi ollut hyvä ohjeistaa miten suunnitella itse treenit oman viikkoaikataulun mukaan.
 • Aiheita olisi kannattanut jaotella pienempiin osioihin omien otsikoidensa alle.
 • Usein kysyttyä osiossa paljon sellaisia asioita mitkä olisi pitänyt mainita jo esim. treenien tai ruokavalion yhteydessä  + neuvot valmennuksen jälkeiseen elämään olivat usein kysyttyä osiossa...ne olisi mielestäni pitänyt tuoda paremmin esille vaikka omassa osiossaan.
 • Keskustelufoorumi ei oikeastaan ole mikään foorumi, jossa aiheet näkyvät selkeästi vaan kommenttikenttä, jonka alla kommentteja kommentin perään.

Mutta jotain ruusujakin eli treenit siis kuitenkin vaikutti ihan tehokkailta ja plussaa lämmittely ohjeista kuhunkin treeniin. Liikepankki selkeä (!) ja sisältö hyvä ja kattava. Ei missään nimessä voi verrata Fitfarmin valmennuksiin jotka on oikeesti sen 90€ arvosia, mut 20€ ei ole paha hinta uusista treeneistä ja hyvästä liikepankista. Fitbody Challenge -valmennuksessa olisi varmasti paljon potentiaalia, mutta nyt se tuntuu kaatuvan selkeyden puuttumiseen (mm. paljon hyviä ohjeita hukkuu kehnosti jaoteltuun sisältöön).

Itse otan tästä nyt käyttöön vain salitreenit ja jatkan Fitfarmin BC ruokavaliolla ja viikkotreeneillä :) 


kuva: Groupon

2 kommenttia :

 1. Ostin myös tuon fitbody challengen, ja Fitfarmin ohjeisiin tottuneena allekirjoitan nuo mielipiteesi. Päädyin itse samaan, eli otan fitbodyn treenit käyttöön ja syön Bikini Challengen ohjeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, jotenkin aika lapsenkengissä vielä tuo Vuorion nettivalmennus (erityisesti toteutuksen osalta). Ajattelin jos sitä noilla Fitbodyn treeneillä tekisi heinäkuuhun asti ja sen jälkeen palaisi takaisin Fitfamin Bikini Challenge treeneihin. Sitten voisikin ostaa tod.näk. syksyllä alkavan Fitfarmin Advanced valmennuksen :)

   Poista