LIEBSTER AWARD

Iso kiitos Liebster Award haasteesta Write me a love song -blogin Lauralle! :) Haaste on tarkoitettu blogeille, joilla on on alle 1000 lukijaa ja tehtävänä on vastata yhteentoista kysymykseen jonka jälkeen haastaa itse 11 muuta bloggaajaa yhdellätoista uudella kysymyksellä :) Mennäänpä siis heti asiaan eli Lauran kysymyksiin :)

1. Miksi aloitit bloggaamisen?
Bloggaamisen into lähti vuonna 2009 Modern Bride -hääblogistani, joka oli itseasiassa alunperin vain minun itseni nähtävissä ja täynnä päiväkirjamuotoon kirjoitettuja muistiinpanoja häidemme suunnittelusta. Blogi alkoi siis suunnittelun apuvälineenä. Yksi kaunis päivä Nurrelle marmatettuani suomalaisten hääblogien olemattomuudesta hän rohkaisi mua julkaisemaan omani. Hääblogia aloitellessani löytyi netistä siis vain pari kolme kotisivumaista hääblogia, jotka olivat sisällöltään melko suppeita tämän päivän hääblogeihin verrattuna. Koin, että hääblogeille oli saatava uusi nykyaikaisempi suunta ja minulla intoa toteuttaa jotakin sellaista. Ja siitä se sitten lähti :)

2. Mikä on paras asia bloggaamisessa?
Vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Saan tosi hyvän mielen jos joku lukija on hyötynyt tai ilostunut postauksestani ja vastavuoroisesti olen saanut lukijoilta tsemppausta, loistavia vinkkejä ja kokemuksia luettavakseni.

3. Mistä yleensä saat ideoita uusiin postauksiin?
En suunnittele tai tee yleensä etukäteen postauksia. Kirjoitan fiiliksen mukaan ja tämä näkyy myös postausten määrässä ja julkaisutahdissa. Postausten välillä saattaa olla välillä viikko ja välillä yksi päivä.


4. Mikä on seuraava kohde, mihin aiot matkustaa?
Matkustetaan heinäkuussa Barcelonaan ystäväpariskunnan kanssa. Tämän jälkeen meidän olisi tarkoitus säästää rahaa jotakin kaukomatkaa varten (Singapore, Thaimaa, Etelä-Korea, Japani???), mutta siihen voi mennä aikaa Nurren ollessa nyt opiskelija ja budjetin ollessa myös sen mukainen.

5. Sinun sisustuksesi kulmakivet?
Moderni vaalea sekä raikas sisustus, johon yhdistelen tehostevärejä. Sekaisin Ikeaa ja designia. Tykkään, että jokaisella huoneella on oma fiilis, vaikka kokonaisuus pysyy yhtenäisenä esim. makuuhuoneeseen olen hakenut aavistuksen feminiinisempää ilmettä ja työhuoneeseen puolestaan maskuliinisempaa.


6. Mikä on kamalin heräteostos, minkä olet tehnyt?
Joskus vuonna nakki iskin silmäni mekkoon joka oli mielestäni tosi kiva...tai en oikeastaan tiennyt mikä siinä oli niin kivaa, mutta halusin sen. Mun dilemmaksi nousi ostaako se mustana vai vihreänä ja hetken pähkäiltyäni päätin ottaa molemmat. En koskaan pitänyt niitä - ne oli sittenkin ihan kauheita ja myin ne pois kirpparilla :P

7. Paljonko käytät kuukaudessa rahaa kosmetiikkaan?
Kuukaudessa menee varmaan sellaiset 50-100€. Pääasiassa ihonhoitotuotteisiin ja satunnaisesti meikkeihin. En laske tähän kampaamokäyntejä, sillä käyn kampaajalla vain kolmisen kertaa vuodessa.

8. Seuraatko muotia vai haluatko poiketa massasta?
Työn puolesta jonkinlainen muodin seuraaminen on välttämätöntä, mutta muutoin itselleni valitsen ihan sitä mikä silmää miellyttää ja mikä tuntuu just sellaiselta omalta jutulta.

9. Mistä haaveilet juuri nyt?
Matkustamisesta (ylläri), Penryn and the End of Days kirjasarjan viimeisestä osasta (julkaistaan kuukauden päästä, jei!) sekä meille mahdollisesti ensiviikolla kuoriutuvista pienen pienistä undulaatin poikasista!


10. Minkälaisia blogeja luet?
Ihan kaikenlaisia lifestyleblogeja, mutta nyt erityisesti luen aika paljon kauneus ja treenipainotteisia blogeja. Myös kirja-arvosteluista tykn ja seuraan jonkin verran myös matkablogeja :)

11. Missä haluaisit nähdä itsesi viiden vuoden kuluttua?
Nyt kun oikein mietin niin en itseasiassa osaa sanoa.Elän jotenkin nyt niin tässä hetkessä kaikki ovet avoinna, että en edes osaa haluta mitään tiettyä....ainakin yhtä kieltä riikkaampana olisi mukava olla ja monta kivaa reissua takana ^_^

HAASTAN

Jos olet saanut jo Liebster Awardin(esim. Laura!) niin ei tarvitse enää jakaa eteenpäin, mutta kysymyksiin voi silti vastailla!KYSYMYKSET

1. Mistä postauksestasi pidät eniten?
2. Mistä postauksestasi pidät vähiten
3. Mieleen jäänein kommentti blogissasi
4. Mistä aiheesta kirjoitat mieluiten?
5. Mitkä kolme adjektiivia kuvaavat sinua parhaiten?
6. Minkälaisia kirjoja luet mieluiten?
7. Kun olit lapsi mikä oli lemppari tv-ohjelmasi?
8. Mitä piirrettä inhoat muissa ihmisissä?
9. Lemppari quote tai sanonta?
10. Kenen Hollywood -näyttelijän kanssa lähtisit kahville?
11. Mitä työtä tekisit mieluiten jos rahaa olisi rajattomasti vai tekisitkö toitä ollenkaan?

12 kommenttia :

 1. Oi kiitos! :) Täytyykin vastailla tähän, kunhan kerkeän - hirmu vaikeita kysymyksiä kyllä vaan menit heittämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jep koitin keksiä mahdollisimman haastavia kysymyksiä :P

   Poista
 2. Äsken sain toteutettua näistä kysymyksistä vastauspostauksen :). Kivoja kysymyksiä olit keksinyt! :)

  VastaaPoista
 3. Kommentoin omaan blogiinkin, mutta oon tosiaan tehnyt tän jo aiemminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niin mä tuohon kirjottelinkin, että osa tehnyt aikaisemminkin :) Haastoin silti kun ajattelin et voi halutessaan vastailla kysymyksiin kun ne on kuitenkin eri ^_^

   Poista
 4. Ohhoh! Pitää yrittää keskittyä viikonloppuna :) Kiitos <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, en malta odottaa et pääsen lukemaan vastauksia! :D

   Poista
 5. Kiitos kovasti haasteesta! Mutta julkaisin tällaisen juuri tänään :D Tosi kivoja kysymyksiä olisi ollut vastailla, joten harmi etten kerennyt näitä liittämään postaukseen mukaan. Onpas sinulla muuten tosi kivan oloinen blogi! Jäi tosi positiivinen ja mieleenpainuva mielikuva nyt kun ensimmäistä kertaa täällä vierailin ja postauksiasi taaksepäin selailin. Jeij, uusi luettava löytyi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hitsi, mut kivoja kysymyksiä olit jo saanutkin :)

   Hei vitsi miten ihana kuulla! :) Mä olen sun blogia seurannut nyt viime vuoden lopusta - tosin olen vähän huono jättämään kommenttia kun selaan yleensä blogeja kännykällä ja mun sormia ei vaan ole tehty niihin pikkiriikkisiin kosketusnäppäimiin :D Mun kännykällä jättämät kommentit näyttää vaan tältä "ölosjögjööjgöfjnhg" :P

   Poista