PONY x MEMEBOX - SHINE EASY GLAM EYESHADOW PALETTE

Olen pitkään halunnut luomiväripalettia, jossa olisi tarpeeksi neutraaleja sävyjä arkimeikkiin, mutta myös "sitä jotain" jolla saada syvyyttä ja pilkettä iltameikkiin. Varsinkin reissatessa kun ei jaksa kuljettaa koko meikkiarsenaalia mukana, innostuin siltä istumalta kun näin Memeboksilla korealaisen meikkitaiteilija Ponyn suunnitteleman Shine Easy Glam -luomiväripaletin.Tosi ihania sävyjä ja tarpeeksi pigmenttiä :) Tuossa ylempänä promokuvassa sävyt on mielestäni kyllä melko vääristyneet esim Easy Charcoal näyttää punertavan ruskealta, vaikka oikeasti se on melko kylmä tummanruskea. Shine Rosegold taas näyttää korallinpunaiselle vaikka on kullanhohtoinen ihan aavistuksen vaaleanpunaiseen menevä vaaleahko sävy.


Kaikki sävyt ovat ensisimäyksellä melko matan oloisia, mutta levitettäessä esiin tulee oikein kaunis himmeä kiilto mikä näyttää super hyvältä varsinkin varjostuksia häivytettäessä. Kesto iholla on erinomainen, ei myöskään murusta ja on helppo työstää. Mun lempparisävyt paletista on Shine Rosegold ja Easy Brown, mutta Easy Base + Easy Brown on olleet ihan loistava pari tähän Anastasia Steele- tyyppiseen luonnolliseen meikittömään meikkiin, jota olen suosinut viimeaikoina :)


Pony on suunnitellut Memeboksille muitakin paletteja joista olisin tämän Shine Easy Glam paletin jälkeen ollut tosi kiinnostunut, mutta ei auta ei kun eivät enää toimita Suomeen. Pöh.


Promokuvat: Memebox

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti