FITFARM BIKINI CHALLENGE 2014 VKO 8 - OMA TAVOITE SAAVUTETTU!

Kaksi viikkoa valmennusta enää jäljellä eli loppukiri alkaa! Syömisistä olen sen verran joustanut, että yhtenä päivänä söin mun isän luona kahvilla käydessä vähän jäätelöä ja mustikkapiirakkaa. Muutoin mielestäni ruokailusta on tullut jo aika rutiininomaista.


HIKEÄ PINTAAN ILMAN PAINOJAKIN

Olemme saaneet joka viikko uuden viikkotreenin, joita ei tarvitse tehdä salilla vaan ne on voinut tehdä joko kotona sisällä tai sitten ulkona. Saimme jo viikon kahdeksan alussa viikon yhdeksän viikotreenin, joka oli kehon painolla suoritettava funktionaalinen treeni. En oikeasti muista milloin olisin ollut niin hiestä märkä, vaikka aikaa treeniin meni vain 27 minuuttia. Hiusrajoilta valui hiki kunnon pisaroina ja koko pää korvia myöten hohkasi punaisena. Treenin jälkeen mun oli pakko mennä x-asentoon parvekkeen sohvalle vilvottelemaan ja täytyy kyllä sanoa, että nämä viikkotreenit on mielestäni olleet paljon rankempia kuin salitreenit :P


OMA TAVOITE SAAVUTETTU

Voin nyt ylpeänä kertoa että oma tavoite tälle Bikini Challenge valmennukselle on saavutettu! Tavoitepainossa ollaan, reidet ovat ottaneet etäisyyttä toisiinsa, peba lakannut halaamasta takareisiä, jenkat loistavat poissaolollaan ja mikä parasta vaatteet istuvat paremmin ja vaatekoko on pienentynyt! Mittoja ja ehkäpä jotain ennen&jälkeen kuviakin laitan teille sitten kun olen saanut tämän virallisesti päätökseen ja ehkä tässä parissa viikossa kerkeää jotain pientä tulosta vielä syntymään ;)

TREENIT VIIKKO 8
 Treenien sisältö on Fitfarmin omaisuutta, joten tarkempi sisältö nimien perusteella avautuu ainoastaan lukijoille, jotka ovat itsekin mukana Bikini Challengessa.

Viime viikolla eli viikolla kahdeksan päätin oikein tsempata ja huhkia täydet viisi treeniä ja kaksi aerobista. Koitin vaihteeksi painottaa viikkotreenejä ja käsitreenejä, sillä mun oikea polvi on kiukutellut viikolta seitsemän asti. Lisäksi oon huomannut mun reisilihasten kasvaneen jo sen verran, etten niitä enään ihan kauheasti haluaisi kasvattaa - etenkin kun rasva tuosta päältä vielä palaa ja lihaserottuvuus paranee.

Keskiviikkona oli kuitenkin sellanen jalkapäivä, et koko kroppa tutisi kävellessäni metroaseman portaita ylös. Sain vähän sellasia "voi raukkaa taitaa olla huono yleiskunto" -katseita :P

 
MAANANTAI
Salitreeni 2 - Yläkroppa
Juoksumatto: treenin jälkeen ripeä kävely 30min

KESKIVIIKKO
Salitreeni 2 - Jalat

PERJANTAI
Viikkotreeni 9 - Funktionaalinen

LAUANTAI
Viikkotreeni 3 - Hyppykuntopiiri

SUNNUNTAI
Salitreeni 2 - Yläkroppa
Juoksumatto: treenin jälkeen ripeä kävely 30min




pikkukuva: Pinterest


4 kommenttia :

  1. Tosi hieno saavutus! :) Voi, kun itsekin saisi jotain tuollaista aikaiseksi, mutta tarvisin jonkun perseelle potkijan kannustamaan niille päiville, kun sohva vie salilta voiton.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! :) No mäkin olen juuri sellainen, että sohva ottaisi monesti treenistä voiton, mutta tuo Bikini Challengen Facebook ryhmä on toiminut ihan parhaana kannustimena treenien ja ruokavalion noudattamiseen. Meillä on myös monta treeniä, jotka voi tehdä kotona, eikä salille tarvitse edes lähteä ;)

      Poista
  2. Hei mahtavaa, oot niiin reipas! Ja ehdottomasti niitä kuvia kehiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, katsotaan ehkä laitankin niitä kymppi viikon postauksen jälkeen jossa teen yhteenvedon koko BC:stä :)

      Poista