MAAILMAN PARAS RIPSIVÄRI?

Jollekin paras ripsiväri on luonnollisen lopputuloksen antava, toinen taas haluaa lähes tekoripsien kaltaista dramaattisuutta. Itselle se olisi jotakin tältä välilta ja koska minulla on aika lyhyet ripset, annan suurimman painoarvon ripsivärin pidentävälle vaikutukselle. Täydellinen ripsiväri toki tekisi kaikkea: tuuheuttaisi, pidentäisi, pitäisi ripset kauniilla kaarella, kestäisi räntäsateen ja vuotavat silmät, erottelisi hyvän harjan avulla, ei paakkuuntuisi, olisi helppo poistaa ja levittyisi kuin unelma. Unohdinko vielä jotain? :)


Mistä itse täydellisyys sitten löytyisi? Tänne postailinkin tämän hetken super kuitupitoisesta holy grail ripsiväristäni, mutta niin kuin kaikki hyvä tuppaa tekemään se otti ja loppui. Aluksi aikomukseni oli tilata testiin samaisesta Majolica Majorcan tuotepereestä Lash Expander Frame Plus, mutta menin eksymään MakeupAlleyn loputtomille kujille. Päätös tulikin sitten tehtyä Laura Mercier Full Blown Volume Lash Building Mascaran (22,65€*)  ja Fairy Drops Platinum Mascaran (17,70€*) välillä.
Perfektionisti täällä moi! Vertailin yli kaksi tuntia löytämiäni arvosteluja ja kuvia näistä kahdesta ripsiväristä. Voitte vaan kuvitella kuinka monta tuntia käytän vaikkapa hotellien ja lentojen vertailuun... välillä kyllä tekisi mieli hakata päätä seinään, kun luonteelleni on liiankin ominaista tehdä pienistäkin päätöksistä suorastaan rakettitiedettä...

Netissä tehdyn vertailun perusteella Fairy Dropsin ripsiväri lähti tilaukseen ja tietysti asiaan vaikutti se, että palan halusta testata tuota epämuodostuneen maapähkinän jännän näköistä harjaa. Tietysti tajusin myös jossain vaiheessa, etten todella voi ostaa tänne Suomen talveen ripsiväriä, joka ei ole vedenkestävä. Laura Mercierin ripsiväri jäi kuitenkin vielä mietintämyssyyn, josko sen sitten vaikka kesäksi tilaisi.

Jos joku muu tuskailee ripsivärien kanssa niin täällä on EHDOTTOMASTI käytävä :D Cosmo Beauty Lab testasi 100 eri ripsiväriä yhden työntekijänsä oikean silmän ripsiin, joten ripsivärien erot näkee todella hyvin. Mielestäni lyhyet ja harvat ripset olisivat soveltuneet paremmin pidentävien ja tuuheuttavien ripsivärien testaamiseen, mutta toki noilla räpsyilläkin erot huomaa ;) Testi on tehty tämän vuoden heinäkuussa.

Kröhöm, kröhöm! Tähän aikaan kuusta julkaisen yleensä postauksen uusimmasta LivBoxista. Tuotteita oli tässä kuussa kuitenkin niin paljon, että menee vielä hetki niitä testaillessa :) Toivottavasti sillä välin joku sai tästä apua uuden ripsivärin etsintään :)

*hinnat YesStyle

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti