SPAIN HOLIDAY VLOG! + RANDOM PICS

Espanjan aurinkorannikolla on tultu käytyä jo kolme tai neljä kertaa, joten ihan perus päiväkirjaa tyyliin "kävin rannalla ja shoppailin" ei kukaan enää jaksa lukea :D Tästä syystä kirjoittelinkin ihan vain muutamasta mielenkiintoisesta kohteesta eli Malagan muoti- & automuseosta sekä upeista turkoosin sinisistä tekojärvistä!

Koska matkakuume kuitenkin alkaa näin alkuvuodesta jylläämään, niin päätin tehdä teille syksyn Espanjan reissun videoista vlogin - noh ei ainakaan helpottamaan sitä matkakuumetta xD Vlogin siivittämänä pääsette kurkistamaan myös aikaisemmista postauksista tuttuihin paikkoihin!VLOG:
0:14 - 1:38 Vuoristokaupunki Mijas + ravintola, josta aivan uskomattomat näköalat!!
1:39 - 3:19 Biitsiä ja merta eli Benalmadena + Fuengirola sekä laivamatka (Benkku- Fuge) myrskyn noustessa :P
3:20 - 6:09 Super magee ja erikoinen Malagan muoti- & automuseo "Museo Automovilistico y de la Moda" + käynti anopin kanssa Malagan suositussa "tynnyri-pubissa" :D
6:10 - 8:16 Keidas keskellä metsää, eli ne IHAN MIELETTÖMÄN turkoosit tekojärvet!Meillä on Nurren kanssa jo lentoliput ostettuna seuraavalle reissulle, jonka kohteen paljastinkin jo instagramin puolella. Siitä kuitenkin enemmän lähempänä matkaa! Sen verran kertoa seuraavasta reissusta, että lennon kesto yhteen suuntaan on reilu 9 tuntia ja matkan kesto kolme viikkoa! ;) 


Onko teillä jo reissua buukattuna tälle vuodelle? ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti