IBA 2016: LASIT KUPLIVAA JA KATSAUS KEVÄÄSEEN

Lauantaina kävi Konepajan Brunolla vilske, kun bloggaajat kävivät päivällä tsekkaamassa niksit, vinkit ja uudet tuulet bloggaamiseen ja kevään trendeihin BID 2016 bloggaajien ammattitapahtumassa. Kauneuspuolelta tuli kurkattua Max Factorin uusin ripsiväri False Lash Epic ja Bossin uusin naisten parfyymi The Scent. Juomapuolelta testailin kylmää hiilihapollista Nordqvistin Keisarin morsian teetä, joka toimi muuten ihan loistavasti illalla myös valkoviinin kanssa!

Illalla IBA:ssa eli Inspiration Blog Awards gaalassa tuli paremmin tsekattua myös kevään vaatetarjontaa. Ihastuin kovasti Vero Modan kevään 2017 tulevaan mallistoon, josta löytyi aivan totaalisen ihania mekkoja! Oma suosikkini oli aavistuksen puuterimainen kylmän harmaaseen vivahtava mintunvihreä polvimittainen mekko. Mekko oli kreikkalaiseen vesiputoukselliseen tyyliin valuvaa kangasta ja jätti olkapäät paljaiksi "halterneck" tyyppisen toteutuksen ansiosta. Vyötäröllä oli koristeena mekon sävyinen kaunis pitsimäinen kaistale :)Mitä gaalan pukeutumiseen tulee niin päädyin lopulta nuden pitsisen kotelomekon sijasta tähän punaiseen unelmaan. Mekko oli ihanan kevyt päällä ja jotenkin kaipasin sellaista räiskyvän energistä väriä tähän pimeään alkutalveen. Mulla on muutenkin ollut pikkasen terveyden kanssa ongelmia ja kun vihdoin ja viimein saatiin lääkärillä selville mikä mua on viimeiset kaksi vuotta vaivannut ei tieto oikeastaan tuonut varsinaista helpotusta. Tästäkin syystä irtiotto arjesta tuli enemmän kuin tarpeeseen. Kengät ja korut oli jo ennalta kaapissa, mutta ihana nude Valentinon laukku löytyi Zalandon alesta (joka ei muuten näykään näissä kuvissa :P).

Ilta meni tosi kivasti ja päästiin pelleilemään myös Ginger Joen Photo Boothiin. Kuvaa tästä sekä muutama itse päivätapahtumasta löytyy mun instasta :)


Mitäs muuten tykkäätte mun uudesta tukasta? :D


Tapahtumakuvat: Ville Malja
Seinäkuvat: Henri Ilanen

2 kommenttia :

  1. Oi miten kaunis tuo sun mekko, sävy sopii sulle loistavasti! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Laura! Kotin pitää asusteet minimissä, koska mekko sai omastakin mielestä viedä kaiken huomion :D

      Poista