VALOKARNEVAALIT

Otettiin Lintsin valokarnevaaleihin perjantaina varaslähtö kummitytön ja tämän äidin kanssa Nuorisosäätiön 55v. päivillä. Kyllä on tänä vuonna Linnanmäki pistänyt parastaan! Olen käynyt ennenkin valokarnevaaleissa, mutta nyt oli kyllä aivan mielettömän upeat valaistukset! 

Kaikki laitteet olivat käytössä Kirnua lukuunottamatta ja jossain Nuorisosäätiön lapussa oli tainnut lukea, ettei laitteisiin olisi pitkiä jonoja. Tilaisuus oli kuitenkin sen verran suosittu, että tämä lupaus ei nyt ihan toteutunut kun suosituimpiin laitteisiin sai tosiaan jonottaa parhaimmillaan 30min. Jonottaminen ei meitä kuitenkaan haitannut, koska ilma oli sopivan kirpsakka ja siinä kerkesi katsella kaikkia nättejä valoja. Erityisesti mieleen jäi eri väreissä hohtavat hattarat! Hattarat oli tehty jonkinlaiseen valotikkuun ja ne oli kyllä upean näköisiä pimeällä :)
Mitä laitteisiin tulee niin vanha vuoristorata ei kesällä itseäni enää niinkään sykähdytä, mutta näin syksyllä illan pimetessä siihen tulee ihan uudenlaista jännitystä. Olin myös yllättynyt tosi paljon minkälaisen uudistuksen Linnunrata sisävuoristorata oli saanut! Nyt laite on nimeltään Linnunrata eXtra ja se yhdistää virtuaalitodellisuuden ja vuoristoradan, siis wau! Istuttiin vuoristoratan vaunuun ja saatiin virtuaalilasit päähän. Katsoin ensimmäisenä alaspäin - "vartaloni" oli kuin jonkun sarjakuvahahmon :D Istuin jonkinlaisessa kartanossa, kun yhtäkkiä kartanon seinä repesi ja meidät imaistiin ilmeisesti toiselle planeetalle. Vaikka kuvan laadussa on vielä parantamista niin vuoristoradan liike yhdistettynä planeetan noitiin ja lohikäärmeisiin oli aika magee kokemus.

Lintsin valokarnevaalit jatkuvat 22.10.2016 asti, joten vielä kerkeää karnevaalifiilikseen mukaan! Tähtää auringonlaskun aikaan maailmanpyörään tai vanhaan puiseen vuoristorataan! Näky ylhäältä on mielettömän upea! 
Blogini on ehdolla tämän vuoden Inspiration Blog Awardseissa LIFIE eli lifestyle osiossa, joten käythän täällä antamassa äänesi blogilleni jos olet viihtynyt matkassa mukana :) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti