LOOK FANTASTIC 7/2016 - SUMMER LOVIN (+ UNBOXING VLOG)

Livboxin ja Memeboxin jälkeen en ole pitkään aikaa tilannut mitään beauty boxia yksinkertaisesti siitä syystä, etten ole löytänyt yhtään sellaista boxia, jonka sisältö jaksaisi herättää mielenkiintoni. Memebox oli ihan täydellinen ja itken vieläkin sisäisesti sitä, että he lopettivat toimitukset Eurooppaan. Memessä hyvää oli se, että kaikki boxin kuusi täysikokoista tuotetta menivät aina käyttöön ja bokseja pystyi tilaamaan erikseen itseä kiinnostavan teeman mukaan ilman kuukausisopimusta.

Kuulin kuitenkin vähän aika sitten beauty boxista nimeltä Look Fantastic joka hyvän hinta-laatusuhteensa lisäksi vaikutti myös mielenkiintoiselta. Look Fantastic ilmestyy Livboxin tapaan kerran kuussa hintaan 13,50€-16€ (riippuen tilausjakson pituudesta) ja lupaa joka kerta sisältää yli 50£ eli noin 60€ edestä kosmetiikkatuotteita sekä Elle -lehden. Ihan Memeboksin tasolle ei tämä uusi tuttavuuskaan yllä, mutta ehdottomasti tsekkaamisen arvoinen beauty box, jonka tilaamista aion jatkaa. Nyt kurkkaamaan mitä heinäkuun boxista löytyi!





NUXE
Multi Purpose Dry Oil ½


Nuxen kultakimalteinen monitoimiöljy kasvoille, vartalolle ja iholle ei alkuun saanut mua ihan hyppimään innosta. Lähinnä syystä, ettei tälle ole ihan kauheasti käyttöä, koska en varsinaisesti ole koskaan tykännyt kimalteista iholla. Tai ehkä mulle on vaan jäänyt sellainen kammo jostain lapsena koulun diskoon pistetyistä 90-luvun roll-on kimalteista joidenka avulla ei tarvittu gps paikannusta kimallevanan paljastaessa mihin kaverit oli menneet. Muistaako kukaan niitä? :D No mutta anyway odotukset ei olleet kauheen korkealla.

Mutta onhan tämä nyt ihan erilainen kuin ne mun kammoksumat vartalokimalteet. Nuxen todella nopeasti kuivuvan (siitä varmaan nimi dry oil) öljyn kimalteet ovat kuitenkin todella pieniä ja saavat iholle itseasiassa ihan kauniin hehkun. Kokeilin tätä myös hiuksiin ja lämpimän vaaleissa hiuksissa näytti itseasiassa tosi kivalta. Johkin juhliin tätä voisi ajatella olkapäihin sekä decolteelle ja jos ihan villiksi ryhtyy niin kulmaharjalla sipaisee kulmakarvoihin - lopputulos oli aika cool kun kokeilin :)


BENEFIT
Goof Proof Brow Pencil #6


Benefit se onnistuu kyllä tuote tuotteen jälkeen luomaan vanhoista tutuista tuotetyypeistä ihan uudenlaisia ja oikeasti toimivia innovatiivisempia tuotteita. Tällä kertaa Benefit on tuonut markkinoille uudenlaisen vedenkestävän kulmakynän, jonka pään muoto muistuttaa suoraan ylhäältä katsottuna hiukan salmiakkikuviota ja on malliltaan viisto. Goof Proof uutuustuotteella onnistuu kulmien täyttö sekä tarkkaviivainen viimeistely. Goof proof on tarvittaessa helppo häivyttää ja se levittyy iholle kuin unelma.

Kulmakynä on kierrettävä eli pään kuluessa sitä saa kierrettyä lisää esille - tai niin ainakin pitäisi, mutta mulla kierremekanismi ei toimi! Käytännössä loppu tuote on nyt käyttökelvoton, koska se on "jumissa" varren sisällä eli tästä syystä viiden tähden sijasta annoin näinkin huipulle tuotteelle neljä tähteä. Laitan tästä kyllä reklaa eteenpäin ja toivotaan, että saan uuden. Aluksi mietin myös, että miten ihmeessä pään saa "teroitettua", mutta itseasiassa muoviosa on myös viisto, jolloin uuden pinnan saa aikaiseksi viiltämällä veitsellä suoraan muoviosan päältä.

Saamani sävy on kaikista tummin eli numero 6, joka on mulle vähän liian tumma. Jos itse ostaisin tämän valitsisin varmaan sävyn 3-4.
 


THIS WORKS
In Transit Camera Close-Up
★½

In Transit Camera....siis tässä ihan liian pitkän tuotenimen omaavassa tuotteessa yhdistyy naamio sekä kosteus- ja pohjustusvoide. Tuote väittää olevansa Victoria Beckhamin suosikkituote enkä sinänsä epäile tätä yhtään, koska vaude miten puuterimaisen pehmeäksi ja sileäksi tämä jättää ihon! Sen sijaan epäilen, että Victoria haluaa tuoksua 60-luvun tunkkaiselta ruusuparfyymiltä, jolta tuote ikävä kyllä tuoksuu. Onneksi tuoksu on iholla katoavaista, joten siitä ei tarvitse kärsiä kauan.

Melko kova luotto tuotteisiin täytyy olla, että antaa merkille nimeksi "This works". Tämän tuotteen kohdalla väite on kuitenkin ihan oikeutettu. Pohjustusvoiteeksi mainio eikä kosteusvoiteelle tuntunut todella olevan tarvetta tuotteen kosteuttaessa ihon paremmin kuin hyvin.


BELLÁPIERRE COSMETICS
Lip and Cheek Stain #Pink


Tämä parabeeniton tuote muutti heti mun käsilaukun pieneen meikkipussiin, jossa kannan mukanani vain niitä kaikista tärkeimpiä meikkejä mitä päivän aikana saatan tarvita. Syitä on kaksi - säästän tilaa huulivoiteen ja poskipunan ollessa yhdessä + sävy on sellainen, että se sopii hyvin töihin päiväkäyttöön.

Poskilla tuote on helppo häivyttää ja tämä saamani sävy pink jättää tosi kauniin luonnollisen hehkun iholle. Lopputulos on aavistuksen matta, jonka takia tuote soveltuu paremmin poskille kuin huulille.

Huom! Jos sulla on tosi kuivat huulet/iho - skippaa tämä tuote!


KEBELO
Silk Anti-Frizz Cream Serum ½


Kebelo on mulle tuntematon tuotemerkki, mutta ainakin tämä anti-frizz voide vaikutti paremmalta kuin monet vastaavat kampaanmotuotteet joita olen kokeillut - ja niitähän on monia, koska kerkesin kampaaja vuosinani testaamaan yli toistakymmentä anti-frizz voidetta.

Monia erilaisia öljyjä (mm. jojoba, argan) hyödyntävä voide siloittaa ja pehmentää kivasti tuntumatta lähmäiseltä edes levitysvaiheessa. Suoristin hiukset ja taivutin vähän latvoja jonka jälkeen levitin herneen kokoisen pisaran käsien kautta pituuksiin ja latvoihin. Tuote teki latvoista tosi kimmoisat ja piti munkin tukan aavistuksen paremmin kuosissa kuumasta ja kosteasta ilmasta huolimatta.

Vinkki! Sipaise käsiin myös ennen lettien tekoa jos haluat sileät ja kiiltävät letit :)



MITI
Bobbles


Tykkään aina laittaa kotona hiukset "himaponnarille", mutta vihaan niitä painaumia mitä tavallisista hiuslenkeistä jää. Mitin bobblesit lupaavat olla jätämättä hiuksiin painaumia mikä tietysti tekee näistä myös ihan parhaat meikkausponnarit! Muutamien kokeilujen perusteella painaimia ei todella jää, jes! ^_^ Violetin värin vuoksi nää jää kuitenkin mulla tällaiseen kotikäyttöön ;)

Psst! Kuvailin meidän keittiön lattialla näitä LF-boxin tuotteita ja Mitin Bobbles -paketti oli aina se joka puuttui kun selkäni käänsin. Pieniä palloja rakastava Roxie oli ominut Mitin paketin ja heitteli sitä itselleen hyökkien paketin kimppuun. Pahoittelen siis paketin pikkasen kärsinyttä olemusta, mutta kattokaa nyt miten onnellinen toinen oli Miti -pakettinsa kanssa :P



Haluisitteko myös tuleviin LF -boksin arvosteluihin tuollaisen "Unboxing"- videon vai onko se turha? :)

5 kommenttia :

  1. Kuulostaa todella kiinnostavalta! Näitä sun boksipostauksia on aina kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nora! :) Nyt en vaan malttaisi odottaa seuraavaa boksia kun tämä oli näinkin lupaava :)

      Poista
  2. Minulle tämä on ensimmäinen lf-boxi ja todella tykkäsin ainakin sen jälkeen mitä olen livboxia tilannut...paljon parempi ja kivempi sekä kaikenlisäksi edullisempi! :) Kiva postaus ja mukava kuulla muiden mielipiteitä tuotteista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoilla linjoilla siis - oli kiva kuulla, että tykkäsit itse boxista ja tietysti mieltä lämmittää, että postaus oli myös mieluinen :) Ainakin näin yhden boxin perusteella LF-boxin sisältö vaikuttaa monipuolisemmalta Livboxiin verrattuna :)

      Poista
  3. Hei, tilasin tuollaisen boxin, tuleeko boxi milloin, ja mihin se tulee jos vaikka en satu olemaan kotona silloin kun se saapuu?

    VastaaPoista