MISSION S.KOREA

Tukikohtamme Seoulin lisäksi ajattelin alunperin käyntiä myös rannikkokaupunki Busanissa, mutta nyt näyttää siltä, että 16 kokonaista päivää Seoulissa ei meinaa riittää edes kaikkeen siihen mitä halutaan pääkaupungissa nähdä ja kokea :P Todennäköisesti tämä reissu ei jää viimeiseksi eli Busan ja Jeju Island jääköön seuraavalle reissulle.Koska kuitenkin seuraava matkaseuralainen Koreaan saattaa olla vaikkapa Nurre, jota ei jaksa paikallinen pupulaarikulttuuri kiinnostaa, niin tällä reissulla tulee kyllä tsekattua kaikki siihen liittyvä. No mitä ihmettä me sitten Jennan kanssa oikein ollaan tekemässä? Let's find out! :D


 
YEON DEUNG HOE (LOTUS LANTERN FESTIVAL)

 Kaupungin halki kulkee upea lyhtyparaati illan pimetessä ja koko kaupunki täyttyy värikkäistä lyhdyistä. Festivaalilla juhlitaan Buddhan syntymää.

KOREAN FOLK VILLAGE
1800-luvun Koreaa (Joseon) jäljittelevä kylä, joka on toiminut kuvauspaikkana yli kymmenelle tv-sarjalle esim. My Love From the Star, Moon Embracing the Sun, Sungkyunkwan Scandal, Dong Yi jne.

NAKSAN RAMPART (CITY WALL) WALKING TOUR 
Kaupunkia kiertää neljän vuoren kautta kulkeva muuri joka on alunperin rakennettu yli 600 vuotta sitten. Meidän on tarkoitus nousta Naksan vuorelle vievää muuria pitkin ja käydä reitin varrella olevissa nähtävyyksissä.

DRAGONHILL SPA
Korealainen sauna + yleinen kylpylä eli "Jjimjilbang", joka on auki 24h. Dragonhill tosin on vähän hienompi ja suurempi kuin muut Seoulin Jjimjilbangit.

MBC WORLD
Hallyu* teemapuisto, jossa pääsee virtuaalitodellisuuden avulla osaksi mm. tv-sarjaa.

K-POP EXPERIENCE PROGRAM
Ollaan haettu tähän, mutta saadaan tietää pääsystä vasta ensi maanantaina. Kyseessä SM Town Coex Artiumin tutustumiskierros eli käynti äänitys- ja tanssistudiossa sekä muissa tiloissa. Kierrokseen sisältyy myös tanssitunti S.M -artisteja opettaneen tanssinopettajan johdolla. S.M. Entertainmentille kuuluvat mm. Girls Generation, EXO, Super Junior ja f(x).EXPERIENCE OF ROYAL FEMALE CULTURE
Gyeongbokgung Palatsissa oleva näyttely, jossa pääsee ihastelemaan historiaan jääneiden kuningasperheiden naisten kosmetiikkaratkaisuja, seremonioissa käytettyjä pukuja jne.

GYEONGBOKGUNG PALACE WALKING TOUR
Käydään tutustumassa Seoulin suurimpaan palatsiin paikallisen vapaaehtoisen oppaan kanssa. Muihin palatseihin meinataan tutustua ihan keskenämme.

DMZ + JSA TOUR
Pohjois-Korean rajalla käynti ja siihen liittyvät muut kohteet esim. Dorasan Observatory, josta näköyhteys Pohjois-Korean tekemiin feikkikyliin. Tälle retkelle lähden itsekseni ja vähän ehkä jännittää ;)

SHOPPING
Tätä tehdään varmaan ihan kaikkialla :P

KAHVILAT
Ah, joku miljoona ihanaa erikoiskahvilaa mm. Hello Kitty Cafe ja Bau House Dog Cafe :D

LOTTE WORLD
Teemapuisto, joka koostuu ulkohuvipuistosta (Lotte Magic Island) ja maailman suurimmasta sisähuvipuistosta (Lotte Adventure).HAN RIVER CRUISE
Iltaristeily Seoulin läpi virtaavalla joella :)

MNET M!COUNTDOWN
 Studioyleisöksi 19.5 M!Countdownin lähetykseen. Paikallinen musiikkiohjelma.
Line up: saadaan tietää 18.5

C-FESTIVAL KPOP CONCERT
Ulkoilmakonsertti, jonka kesto 4h.
Line up: Psy, Winner, Ikon, IOI

CLUBBING
Meinataan käydä pyörimässä Hongdaen rennommissa clubeissa + vikana viikonloppuna ehkä jossain vähän hienommassa clubissa Gangnamissa, Itaewonissa tms.

NOREBANG
Koreassa on karaokehuoneita, joihin voi mennä pariksi tunniksi hoilaamaan pikku rahalla kaverin kanssa :P

RAPBEAT SHOW & NITE
Kesto yhteensä 8h... :D
Line up: ihan hullu määrä korealaisia räppäreitä, mutta mm. Zico (Block B), Zion T, Ravi (Vixx), Nafla, Microdot jne.


Mun piti tähän loppuun kirjoittaa mitä odotan eniten näistä, mutta ihan oikeasti odotan kaikkea yhtä paljon! Näiden lisäksi odotan innolla myös meidän homestay perheen tapaamista :)

Arvatkaa vaan kuka saanut taas melko vapaat kädet reissun suunnitteluun xD Täytyy vielä myöntää, että tässä ei siis ole edes kaikki... :P
 
kuvat: Pinterest
*Hallyu=korean wave joka käsittää mm. k-popin & k-draamat

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti