WHITE CHRISTMAS

Koska valkoista joulua tuskin tänäkään vuonna nähdään halusin ehdottomasti valkoisen tekokuusen. Päätökseen vaikutti myös se, että hankittiin syksyllä valkoisen olohuonhuoneen maton tilalle tummanharmaa matto. Meidän vanha tumma tekokuusi ei enää näyttänyt kovin hyvältä ja tummensi yleisilmettä ehkä liikaa siitäkin huolimatta, että kaikki huonekalut olohuoneessa ovat valkoisia. Entinen lasinen sohvapöytä sai myös väistyä Anttilan Yumi sohvapöytäsetin tieltä. Ainakin omaan silmään olohuoneesta tuli näillä muutoksilla heti tasapainoisempi kokonaisuus ja sohvapöytämuutoksella myös kodikkaampi :)


Mun täytyy nyt kuitenkin tunnustaa, että kuusi on ollut olohuoneessa jo marraskuusta lähtien, haha. Tykkään vaan niin paljon näin jouluihmisenä iltaisin lukea kirjaa kuusen valojen kajossa kynttilöiden loistaessa pöydällä. Tähän kun lisätään vielä glögilasi käteen ja kaksi kahden kilon lukutoukkaa kainaloon niin en tiedä voiko arki-ilta siitä paremmaksi mennä

Kuusella on kuitenkin toinenkin tarkoitus minkä takia se on ihan erityisessä käytössä 1-24.12 ajalla. Mutta siitä lisää myöhemmin ;) Huomenna illalla ihmetellään taas erikoisia japanilaisa herkkuja Tokyotreat postauksen merkeissä!

Meidän jouluvärit ovat tänä vuonna valkoinen, punainen, violetti ja hopea. Mitä värejä teidän kodista löytyy tänä jouluna? :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti