KIRJAMESSUT 2015

Käytiin eilen perinteisellä perheen naisten kirjamessureissulla eli heti kympiltä aamulla oltiin jo asemissa äidin ja pikkusiskon kanssa Messukeskuksen edessä. Olin nukkunut tosi huonosti edellisen yön (en siis ollenkaan) ja migreeni yritti ihanasti puskea päälle, joten näytän ehkä vähän kärsivältä osassa kuvista :P Onneksi parilla särkylääkkeellä sain kuitenkin hoidettua homman kotiin ja pystyin lopulta nauttimaan seurasta ja  messujen tarjonnasta :)

Toppi - Gina Tricot / Pusero - New Yorker / Housut - Carlings / Kengät - Kookenkä / Laukku - Aleksi 13 

Ensimmäisenä silmään iski Pewdiepien esikoiskirja "Tämä kirja rakastaa sinua", jossa oli ihan loistavat kuvat, mutta mikä ei ikävä kyllä suomeksi käännettynä toiminut ollenkaan. Amazonista saa tilattua englanninkielistä versiota "This Book Loves You" jonka muutamalle teaseri sivulle jo repeilinkin :) Ja voipi olla, että pukki tuo sen jouluna Nurrelle kun se niin kovasti haikailee englanninkielisen version perään - jos Nurre siis jaksaa olla kiltisti vielä loppuvuoden :P

Aikuisten värityskirjoja oli kaikkialla. Ja täytyy sanoa, että tuo Zombie värityskirja oli aika kova, tosin en tiedä kuinka zen- olotilaan sillä pääsee kun värittelee suupielestä roikkuvia suolenpätkiä...  hyiii! :P Tosi nättejä esim. perus kukka-aiheisia värityskirjojakin oli tarjolla, mutta iskin silmäni tuohon Förtrollade Skogen eli Lumottu metsä väritysvihkoseen, jossa kaikki kuviot oli valmiiksi postikorttipohjilla! Täytyy varmaan täälläkin vilauttaa kunhan pääsen värittelemään :)


Kirja jota ihan varta vasten menin messuilta hakemaan oli norjalaisen Siri Pettersenin Odininlapsi. Odininlapsi on ollut nyt paljon esillä ja sitä on kehuttu mm. Goodreads- sivustolla niin paljon, että mun oli pakko saada kyseinen kirja käsiini :P Kirjaa ei ole käännetty englanniksi, joten mun oli pakko tyytyä tähän suomenkieliseen versioon. Yleensä luen kirjat aina englanniksi, koska yksinkertaisesti suomenkieli ei vaan tempaise mua kirjoissa samalla tavalla mukaansa.

 "Kun Hirka on viidentoista, hän kuulee olevansa ihminen, odininlapsi – hännätön olento toisesta maailmasta. Mädän kantaja. Halveksittu. Pelätty. Ja nyt myös saalistettu: joku tahtoo tappaa hänet, jotta hänen salaisuutensa säilyisi ikuisesti. Mutta porteista on päässyt sisään myös vaarallisempia olentoja kuin hän…  Odininlapsi on jäiseen, karuun pohjoiseen sijoittuva tarina täynnä seikkailua, tunnetta ja syvyyttä. Sen ainutlaatuisessa maailmassa murtuvat fantasian klassiset elementit: ennustuksia ei ole, sota ei ole vain taisteluita eivätkä naiset ole avuttomia sivustakatsojia.  Kirja on kertomus kansojen kohtaamisesta sekä kamppailusta järjestyksen ja kaaoksen, uusien ja vanhojen jumalten välillä. Se on kertomus sokeasta uskosta, vallanhimosta ja ulkopuolisuudesta. Mustavalkoista ei ole, vaan sävyt sekoittuvat todentuntuisesti"

Kaikinpuolin oli tosi kivat messut ja kirjojen lisäksi löysin kaikkea muutakin pikkusälää esim. söpöjä postikortteja vielä kassin täytteeksi.


Tänään jälleen sama paikka, mutta seura vaihtuukin Maitsuun ja messuaiheena viini ja ruoka! Makoisaa sunnuntaita kaikille! ^_^
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti