HALLOWEEN DILEMMA

Indiedays Blog Awards gaalassa 31.10 on tänä vuonna teemana Halloween ja vielä tarkemmin ottaen Haunted Circus. Teema on mielestäni ihan loistava, mutta ikävä kyllä tämä teeman tarkennus tuli tosi myöhään ottaen huomioon, että Halloweenia teemana oli mainostettu jo pariin otteeseen Indiedaysiltä tulleissa sähköposteissa.Koska Halloweenin piti olla yleisteemana oli mun alunperin tarkoitus hyödyntää viime vuonna järjestämieni Halloween in Wonderland -bileiden lookiani ja kerkesin jo hankkimaan siihen uudet piilaritkin. Nyt sitten mietin josko mun kuitenkin pitäisi miettiä jotain enemmän sirkus teemaan sopivaa esim. joku Skull Candy tuunaus tms. Mutta sitten taas ongelmaksi nousee se, että jos voitan aamupäivällä Mestarimyyjäkisan niin en pääsekään osallistumaan koko blogigaalaan ja uuden asun hommaaminen oliskin ollut sitten ihan turhaa.


Siispä mitä olette mieltä - voisko tämä mun Mad Alice look mennä myös jostakin ns. Haunted Circus Alicesta?
4 kommenttia :

 1. Mun mielestä vaan tuunaat alice-lookkia. muutenkin tämä look on helposti muokkattavissa vähän clownimaiseen tyyliin. Alice-clown?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No totta, vois tosiaan vaikka miettiä jotain pientä säätöä meikkiin :) Ja onneksi yleinen dresscode on kuitenkin Halloween - en edes itse usko, että kaikki pukeutuvat täysin tarkennetun teeman mukaan :)

   Poista
 2. Kyllähän tuon asun voi varmasti jotenkin pienelläkin panostuksella tuunata tuohon Haunted Circus-teemaan :). Minäkään en lähtisi suuren suuria panostuksia tekemään, jos olisi vielä täysin auki pääseekö gaalaan edes osallistumaan yms. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aivan! Ehkäpä ihan jo pelkästään pienellä meikin muutoksella...kenties jotain tällaista? :)

   Poista