INSPIRED BY 80'S MADONNA

Vilautuksia viime lauantailta eli käytiin Nurren kanssa kaverin synttäreillä jossa teemana oli 80- luku :) Nämä on jo toiset vuosikymmenbileet neljän kuukauden sisään mikä on musta tosi kiva juttu, koska tykkään teemajuhlista (ei tule varmaan yllätyksenä blogia pidempään seuranneille) :P

Päädyin hakemaan inspiraatiota Madonnasta ja nimenomaaan siitä rokimmasta tummanpuhuvasta kasari Madonnasta :) Kaapista löytyi sopivasti muutamia virheostoksia Kiinasta, jotka kävi tähän tarkoitukseen ihan täydellisesti. Yksi niistä oli musta tyllihame, jonka helmasta revin itselleni vielä "huivin" hiuksiin ja solmin sen isolle rusetille. Kengät oli ainoat joita en löytänyt omista kätköistä, mutta ei hätää  - äkkäsin punaiset avokkaat (ihan super kasarit) kympillä duunin alekorista :)

Kuvien laatu myös taattua kasaria...sorry about that :P




Bileet oli muutenkin tosi onnistuneet ja kaikki oli pukeutuneet ihan mahtavasti! Saatiin tosi hienoja kuvia - niin hienoja, etten usko kenenkään haluavan niitä julkisesti esille :P Päivän stara oli leiponut kaksi päivää aivan mielettömän paljon ihania herkkuja ja munkin oli pakko sen verran joustaa, että maistoin pikkasen kaikkea mun tiukasta ruokavaliosta huolimatta. Kaiken huipuksi nyt tulevana lauantaina rapsahtaa vielä yksi cheat meal, koska en halua alkaa nirsoilemaan kaverin synttäribrunssilla. Huomaan kyllä itsestäni sen, että kun on jo kaksi Fitfarmin nettivalmennusta alla niin osaan ottaa paljon rennommin tämän kolmannen kanssa. Ja hyvä niin jotta positiivinen treeni moodi ja rakkaus puhtaaseen arkiruokailuun säilyisi pidemmällä tähtäimellä :)

Lähdettiin Nurren kanssa vielä muiden mukana jatkoille Espoon pieneen paikalliseen karaokebaariin ja oltiin kyllä tosi hieno näky siellä tamineissamme. Karaoke raikasi ja tuli itsekin lauleskeltua muutama biisi - vaikka viimeisessä biisissä mun flunssan runtelema ääni vetikin jo viimeisiään (miten kaunista, haha :P).



PS. Noi oikealla olevat vaahtokarkkileivokset oli ihan syntisen hyviä :3

2 kommenttia :

  1. Oot kyllä keksinyt tosi hyvän asun! :) Mä tykkään kans teemabileistä, mutta meidän kaveriporukasta ei löydy kuin pari ihmistä, jotka myös tykkäävät niistä. Muut kaverit vihaavat kaiken maailman teemajuttuja hyvin paljon :D. Päätin kuitenkin ottaa tänä vuonna riskin ja järkkäsin naamiaisbileet synttäreideni kunniaksi - porukkaa on jopa ilmoittautunut ihan riittävästi :). Päädyin itse tämmöiseen horror broom queen asuun ja vielä pitäis ennen lauantaita suunnitella mielessä loppuun asuun sopivat maskeeraukset :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :D No voi harmi, mut ehkä tänä vuonna nekin vähän innostu? Vähän sun asu oli hieno - kävin stalkkaa sun blogista :D

      Poista