BCN DAY 3 - MAGIC FOUNTAIN

Tiedättekö sen fiiliksen kun näkee jotain niin kaunista, että se voisi olla suoraan jostain Disneyn leffasta? Jotain vastaavaa koettiin kolmannen päivän päätteeksi, kun mentiin ihailemaan Montjuïcin maagisen kuuluisaa suihkulähde esitystä. Font màgica de Montjuïc oli mulle ainakin matkan yksi mieleenpainuvimmista kokemuksista.

Suihkulähteen kokoa ei edes tajua näistä kuvista, mutta se oli todella valtava. Eri väriset valot värjäsivät klassisen musiikin tahdissa mm. korkealle nousevia vesipylväitä ja spiraalimaisesti liikehtivää vesimassaa. Taianomaisuutta lisäsi suihkulähteen takana näkyvä hienosti valaistu kansallispalatsi. Esitys kesti yllättävän kauan n.20 minuuttia käsittäen kolme tai neljä eri esitystä - enkä voi vieläkään käsittää, että show oli ilmainen ja kaikille avoin :P

PS. Viimeiseen kuvaan olen ikuistanut mun ensi talven morsion romanttisissa tunnelmissa sulhonsa kanssa. *tuitui*

Suosittelen ihan must see kohteena kaikille Barcelonaan matkaaville! :)

<<< BCN DAY 3 - KALOJA, GAUDÍA & KATUTAITEILIJOITA

BCN DAY 4 - COSTA BRAVA TOUR >>>


2 kommenttia :

  1. Ei vitsit, nyt harmittaa vielä enemmän, ettemme menneet katsomaan tuota suihkulähde showta, kun näitä sun kuvia katsoo!! :D Me oltiin juuri tuona päivänä käymässä Tibidabolla ja Park Güellilla, joihin saatiin kulutettua koko päivä. Oltiin myös tyhmiä turisteja, koska emme tajunneet, että Tibidabon alkumatkan pääsisi sillä raitiovaunulla (?), joten kapusimme ylös hirveässä helteessä. Ihmeteltiin muutaman kerran, että miten kadulla ei ole ketään kävelijää, mutta sitten tajuttiin syy, kun raitiovaunu meni ohitsemme täynnä turisteja. Sen verta tuo kapuaminen vei mehut, että illall nukahdettiin ennen ysiä :D.

    VastaaPoista
  2. No mutta pitäähän sitä aina jotain jättää seuraavaan kertaan esim. me ei taas käyty Tibidabolla ja Park Güellilla vaikka ne kaverienkin lomakuvissa ovat näyttäneet tosi ihanilta :) Onpahan jotain mitä odottaa :)

    No mutta ettehän te mitään turisteja sitten olleet kun ne oli siellä raitiovaunussa :D Sitkeitä kyllä olitte kun ylös asti kipusitte ihan omin voimin - ei ihme, että vähän väsytti :D

    VastaaPoista