BCN DAY 1 - TAPAKSIA JAPANILAISITTAIN

Saavuttiin vasta illalla Barcelonaan, joten nälkä kurni aika kivasti jo heti alkuun. Voisi kuvitella, että oltaisiin suunnattu syömään johonkin paikalliseen tapas mestaan, mutta päädyttiinkin japanilaiseen Udon ravintolaan jonka kaikki asiakkaat istuivat syömässä yhden pitkän pöydän ääressä :) Pienen kompromissin kuitenkin tein eli otin tapaksia, mutta siis tapaksia japanilaiseen tyyliin.





Miso Soup  
Traditional Japanese soup with dashi, miso, tofu, nori seaweed and spring onion.

Wagyu Koroke  
Japanese beef croquette with wagyu breaded with panko.

Mini Burger  
Mini beef burger with shiitake mushrooms, oak leaf, Japanese mayonnaise, creamy cheese, yakitori sauce and nori seaweed.

  Chicken Curry Gyozas  
Two Japanese dumplings stuffed with chicken curry

Rooibos Chai  
Chai Tea rich in minerals and vitamin C. 
 
Mun lempparit oli ehdottomasti misokeitto ja pikku purilainen! Vähän alkuun mua mietitytti purilaisen kuvauksessa mainitut shiitake sienet, kun en sienistä muutenkaan tykkää, mutta onneksi päätin repäistä ja ottaa sen sienistä huolimatta - oli nimittäin ihan sairaan hyvää :) Dumplingit oli myös maukkaita, mutta kroketit jäi ehkä vähän mun makupaletin ulkopuolelle :P Ja toi Rooibos Chai tee...siis parasta teetä mitä olen ikinä maistanut ja sain koko pannullisen sitä! ♥_♥ 


Suunnattiin Udonista meidän hotellin kattoterassille viettämään iltaa, josta lisää seuraavassa postauksessa (koska kuvia on miljoona :P).

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti