HOLA CHICAS!

Barcelonasta kotiuduttu tänään monta muistoa rikkaampana ja mikä parasta rahaa ei varsinaisesti kulunut vaatekauppoihin. En yksinkertaisesti löytänyt mitään kivaa, paitsi kuvassa näkyvän pitsiboleron ja sen lisäksi kaksi neuletta. Shoppailun sijasta panostettiin kaikenlaisiin aktiviteetteihin ja tehtiin pari retkeä myös Costa Bravalle josta ei pitkää historiaa, idyllisiä kyliä ja rantaa puuttunut.

Pitsibolero - Bershka / Bikinit - Seafolly / Kengät - Migant

Tarkempiin lomakuulumisiin palaan tsiljoonan kuvan siivittämänä heti kun olen saanut muistikortit purettua koneelle. Blogissa tulee näkymään kuvia niin veden alta kuin päältäkin ja arkeologisten kaivauksien raunioilta aina iltarientojen fiiliskuviin asti!  Ja jos ihan repäisen niin kenties jokunen videokin voi sujahtaa joukkoon. Mutta ennen reissupostauksia tässäpä tänne bloginkin puolelle kollaasi vielä matkan aikana instaan laittamistani kännykkäkuvista ^_^


ps. bongasittehan kuvista mun hienon Frozen Elsa mineraalivesipullon - Nurrella oli Iron Man :P


4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia :). Mä en malta odottaa, että pääsemme mieheni kanssa kuukauden päästä samoihin maisemiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sittenhän nämä postaukset tulee tosi hyvään saumaan :D Ainakin johonkin romanttiseen iltaan suosittelen käyntiä Aire de Barcelonassa, joka on maanalainen kylpylä - todella mieletön jopa suorastaan maaginen paikka :)

   Poista
 2. Tulee näitä kuvia katellessa hirveä matkakuume. Ehkä ensi vuonna on tarpeeksi rahaa mennä edes Viroon :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta Virohan on tosi kiva paikka ja Tallinnasta löytyy kesällä Piritan upea ranta, tosi kivoja kahviloita, kauppoja (kokeilun arvoista kosmetiikkaa!) ja nähtävyyksiä esim. japanilainen puutarha Kadriorgin palatsin puistoalueella :)

   Poista