BEACH BLONDE IS BACK!

Vaikka John Frieda on suomalaisille suhteellisen uusi merkki niin muualla maailmalla se ei sitä ole. John Frieda on nimittäin nyt lanseerannut takaisin markkinoille kymmenen vuoden takaisen jenkki bloggareiden hypettämän Beach Blonde -sarjan. Itseasiassa tuotesarjan paluusta saa kiittää käyttäjiä, sillä Beach Blonde lanseerattiin uudelleen asiakkaiden vaatimuksesta - enkä todella ihmettele miksi :) Sarjan nimestä huolimatta uudistunut Beach Blonde ei kuitenkaan ole ainoastaan blondeille vaan ihan kaikille rantalookista haaveileville.JOHN FRIEDA BEACH BLONDE
Cool  Dip Purifying Shampoo ★½

"Tämä mintunraikas sampoo puhdistaa hiukset niihin kertyneestä liasta ja tuotejäämistä valmistellen hiukset rentoon rantatyyliin. Elvyttävä merileväkoostumus puhdistaa ja virkistää kuumuuden vaurioittamat hiukset ja valmistelee ne seksikkääseen rantalookin – vaikka keskellä talvea."

Shampoo on ehkä tylsin tuotetyyppi mitä tiedän - siihen on vaikea saada mitään uutta ja jännää kun sen päätarkoitus on kuitenkin vain pestä hiukset puhtaaksi. Cool Dip olikin siis positiivinen yllätys! Tuoksu on raikas ja miellyttävä - mieto mentholin ja piparmintun sekoitus ja mikä parasta mun helposti rasvoittuvasta ja tosi pitkästä tukasta tulee oikeasti kuohkea!

Mietin kylvyssä, että onko tähän yritetty yhdistää teemaa ajatellen meren kuohut - Cool Dip vaahtoaa nimittäin ihan hulluna! :D Vaikka entisenä kampaajana olen pessyt lähemmäs sadalla eri shampoolla omia ja muiden ihmisten hiuksia niin koskaan en ole nähnyt näin paljon vaahtoa lähtevän tilkasta shampoota :P

Hinta: 10,50€ / 250ml

HUOM! Tuotteen nimeksi olisi sopinut myös Bubble Dip, Drown in Foam tai DIY Foam Hat :D


Smooth Seas Detangling Conditioner ★½

"Tämä mintunraikas, viilentävä hoitotuote selvittää hiukset ja avaa takut. Sen koostumuksessa on runsaasti omegaa sisältävää kukui-pähkinäöljyä, joka kosteuttaa kuivia, kuumuuden rasittamia hiuksia ja tekee niistä kiiltävät ja helposti kammattavat."

Smooth Seas jatkoi kivasti siitä mihin shampoo jäi eli ei lätistänyt shampoon tuomaan kuohkeutta, mutta silti kosteutti ja pehmensi hiuksia sen verran, että ne on melko helppo kammata. Jos korvaan särähti sana "melko" niin mullahan on siis tosi pitkä raidoilla vaalennettu tukka, jota ei ihan tosta vaan kammata suoraksi :P

Saman tyyppinen tuoksu kuin shampoossa ja kivan kevyen oloinen siitä huolimatta, että hiukset tuntuu ravitulta jälkikäteen. Erityistä kiiltoa en havainnut - luultavasti kiillon huomaisi paremmin tummassa tukassa.

Hinta: 10,50€ / 250ml
Kelp Help Deep Conditioning Masque ½

"Tämä mintunraikas hoitava naamio syväkosteuttaa rutikuivat hiusosiot sekä korjaa ja elvyttää vaurioituneet hiukset. Se koostumuksessa on runsaasti proteiinia sisältävää merilevää ja monoi-öljyä, niin että se kosteuttaa voimakkaasti ja ravitsee kuumuuden vaurioittamia hiuksia palauttaen niiden kosteustasapainon, silkkisen pehmeyden ja terveen kiillon."

Naamioksi vähän liian kevyt (koostumuskin melko löysää) ja liian samanlainen hoitoaineen kanssa. Tosin oli kyllä silti hiukan hoitavampi kuin hoitoaine, koska hiukset eivät pesun jäljiltä olleet ihan niin kuohkeat. Kelp Help toi kuitenkin sitä kiiltoa mitä en hoitoaineesta kokenut saavani. Jäin silti kaipaamaan jotain - tuntui ehkä vähän tuoteperheen filleriltä koko naamio.

Hinta: 10,50€ / 150ml
Sea Waves Sea Salt Spray

"Tämä rakennetta antava, merisuolaa sisältävä hiussuihke on varsinainen kulttituote.  Kookokselta tuoksuva rakennesuihke tarjoaa mahdollisuuden luoda hiuksiin huoleton merenraikas look ja täyteläiset pörrökiharat. Lisäksi se antaa himmeäkiiltoisen mattaviimeistelyn. Upea surffitukka muutamassa sekunnissa – ilman että tarvitsisi lähteä rannalle!"

HOLY GRAIL WARNING! Suolasuihkeet ei ole koskaan olleet lähellä mun sydäntä, joten voin tunnustaa että tämän tuotteen nähdessäni en aivan kiljunut onnesta. Pullo näytti kuitenkin kivan freesiltä ja tuotteen tuoksuksi paljastui mun heikkous - kookos! Ihan kun tuoksusta olisi löytynyt myös vähän ananasta joten mieleen tuli mikäpäs muu kuin piña colada :D Kokeilin suihketta pyyhekuiviin hiuksiin ja puristelin samalla hiuksia "kiharalle" jonka jälkeen annoin hiusten kuivua vapaasti. Ja kas sain tosi kivan pehmeän laineikkaan tukan joka vielä tuoksui hyvältä - ihan kuin olisin viettänyt aamupäivän uiden ja juoksennellen hiukan tuulen tuivertamalla rannalla :P

Suolasuihkeissa mua on aikaisemmin kyrsinyt liika pito joka saa tukan tuntumaan koppuraiselle ja vastaavasti ilman pitoa olevat on jättäneet tukan pehmeäksi, mutta tosi lähmäiseksi. Tämä jätti tukan kuitenki tosi pehmeäksi, mutta ei silti yhtään lähmäiseksi! Ehkä suurin ero tällä muihin vastaaviin kokeilemiini suolasuihkeisiin on, että pitoa ei oikeastaan ole ja näin tämä on ihan loistotuote tosi pitkään (kuten mun) tukkaan.

Hinta: 13,50€ / 200ml

Tiesitkö? Alkuperäisen Beach Blonden lopetuksen jälkeen viimeisiä kappaleita Sea Waves suolasuihketta myytiin e-bayssä hintaan $120 per pullo! *_*


Oletteko testanneet jo Beach Blonde - tuotteita?


2 kommenttia :

  1. toi viimeinen tietoisku sai mulle 8-o ilmeen! ilmeisesti aika suosittu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä vielä ällistyttävämpää on se, että ne meni tuolla hinnalla :D

      Poista