SHISHEIDO MAJOLICA MAJORCA LASH GORGEOUS WING NEO - SÄÄN KESTÄVÄ RIPSARI

Kyseessä siis yksi monista Shisheido Majolica Majorcan erittäin runsaskuituisista ripsiväreistä. Ostin Lash Gorgeous Wing Neon ensimmäisen kerran joskus vuosi sitten ja ihastuin ikihyviksi! Koska omaan vuotavat silmät sekä lyhyet ja harvat ripset tämä on ollut mulle ihan täyden kympin tuote.

Japanilaisen Shisheidon Majolica Majorca linjan tuotteita ei ikävä kyllä myydä Suomessa, mutta tilattua näitä toki saa. Omani tilaan yleensä Singaporesta tai Kiinasta.

Shisheido Majolica Majorca Lash Gorgeous Wing Neo

Lash Gorgeous Wing Neolla saa rakennettua pitkät, mutta silti luonnollisen näköiset ripset. Käytin sanaa rakennettua siksi, koska tämä ripsiväri on kuin luotu useampaan kertaan laitettavaksi - yleensä laitan 2-3 kerrosta.

Ripsivärin kuidut on ihan käsittämättömät! Laitettaessa ihan näkee miten kuidut asettuvat ripseen lähes saumattomasti! Ainoa vaan, että laitettaessa onnistun saamaan niitä hyvinkin usein silmääni uiskentelemaan, jolloin kuitujen tökkiessä silmää ei paljon nätit ripset ilahduta. Kuidut ei kuitenkaan onneksi päivän aikana tunnu karisevan ripsistä poskelle :)


Erottelee ripset melko hyvin ja ripsiä näyttää olevan hiukan enemmän ts. tuuheuttaa jonkin verran, mutta ei anna missään nimessä mitään super volyymia. Tästä huolimatta aina tätä latettuani saan kuulla hyvinkin usein kysymyksen "Ootko käynyt laittamassa pidennykset ripsiin?".

Jo ilman ripsienkin taivutusta tämä tekee ripsistä kaarevammat! Jos ripset taivuttaa pitää tämä tosi kivasti ainakin omat hennot ripseni nätillä kaarella sanoisinko lähes koko päivän. Ehkä tämän ripsarin paras ominaisuus heti pidentävän vaikutuksen...ja keston jälkeen. ♥ :P

Tervetuloa räntäsateet! Ripsiväri on nimittäin erittäin vedenkestävä - sen kanssa voi oikeasti vaikka sukeltaa näyttämättä pandalta. Ripsivärin kesto on jopa niin hyvä, ettei sitä sitten ihan joka tökötillä saakkaan ripsistä irti. Ripsivärin ohjeissa pyydetään käyttämään poistoon öljypohjaista tuotetta, mutta eivät nekään kaikki ole itsellä toimineet. Tämä tietenkin on aika iso miinus, mutta ainakin Shu Uemuran öljyputsareilla olen saanut tämän ripsivärin poistettua hyvin.

Ehdottomasti paras kokeilemani vedenkestävä ripsiväri ikinä. Tämä on nyt ainoa Majolica Majorcan ripsiväri, jota olen kokeillut ja olen kyllä kuullut, että muut saman linjan ripsarit olisivat vieläkin tuuheuttavampia ja pidentävämpiä esim. Majolica Majorca Lash Expander Frame Plus. Frame Plus taitaakin seuraavaksi lähteä tilauslistalle nyt kun Wing Neo on itsellä loppumaisillaan.

KENELLE?
Sinulle joka haluat luonnollisen lookin: 
pitkät, erotellut, aavistuksen tuuheammat ja kauniisti kaareutuvat ripset ilman stressiä panda- lookista.

"Ai ripsiväri hukassa? No en ole kyllä sellaista nähnyt..."

INCI: C11-12 Isoparafin, Cyclomethicone, Dextrin Palmitate, Trimethylsiloxysilicate, Nylon-6, Disteardimonium Hectorite, CI 77499, Sucrose Tetrastearate Triacetate, PEG-10 Dimethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Water, Butylene Gylcol, Sucrose Tetrastearate, PEG-20 Hydrogenated Castor Oil Triisostearate, Diphenylsiloxy Phenyl Trimethicone, Trimethylsiloxysilyl - Carbamoyl Pullulan, Triethoxycaprylylsilane, Silica, CI 77266, Tocopheryl Acetate, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Tocopherol


4 kommenttia :

 1. Hellyttävä puteli ainakin on jos ei muuta :P
  Minkäs hintainen moinen ripsari on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, nätistä putelista plussaa meille, jotka on heikkona kaikkeen nättiin! :P

   Itse olen tästä maksanut n.20€ molemmin puolin. Hinnat kauppojen välillä (esim. Sasa, YesStyle, eBay) saattavat vaihdella paljonkin - kun saatavuus on huono pompsahtaa hinnat heti ylöspäin :P

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, täytyy ehdottomasti laittaa kokeilulistalle! :) Mulla usein on vedenkestävienkin kanssa leviämisongelmaa, mutta jos kerran öljyiselläkin putsarilla saa tehdä töitä poiston eteen, niin voisi jopa mulla pysyä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aika varma, sillä kuivuttuaan tämä on kyllä siinä ja pysyy :D Ja todella saa varautua hinkkaamaan öljyputsarillakin.

   Mulla alkaa vuotamaan silmät melkein aina kun menen sisätiloista ulos ja siis ihan kunnolla, puhutaan oikein tulvasta :P Tämän kanssa saa silmät vuotaa ihan rauhassa, haha.

   Poista