GIRL POWER BACK IN '98

Siirsin tänään vanhat valokuvakansiot työhuoneesta niiden uuteen kotiin olohuoneen puolelle ja niinhän siinä aina käy, että albumeita alkaa selailemaan ja alkuperäinen idea siirtämisestä unohtuu. Aikamoisia löytöjä tuli tehtyä. Oltiin kovia Spice Girls faneja kummityttöni äidin kanssa jo vuonna 1996, mutta -98 oli kyllä jotain ihan omaa luokkaansa... ahahahaha, kuolen nauruun!


Ei liene epäselvää kuka meitsin idoli tyttöbändissä oli ;) Huhujen mukaan Spice Girls ilmeisesti aloittaa taas alkuperäisellä kokoonpanolla ja uusilla biiseillä 2014, joten jäädään odottamaan kolahtaako yhtä kovaa kuin 15 vuotta sitten - tuskin. Ainakin voin luvata, ettei mitään Mel C cosplayta ole enää luvassa :D


4 kommenttia :

 1. Ai vitsi toi kuva on hauska! :D Mä muistan kans, että kavereiden kanssa leikittiin Spice Girlsejä :D voi niitä aikoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niitä aikoja todella :D Ja nuo 90-luvun vaatteet...apua ehkä kauhein muodin vuosikymmen mitä tiedän :D

   Poista
 2. Ihan paras kuva! (totaalinen repeäminen xD) Sport spice! Mä tykkäsin vuorotellen Mel C.stä, Emmasta ja Geristä Victoria ja Mel B oli pelottavia :S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiih, olin jo unohtanut nää baby, posh yms. nimet :D Haha, ihan legendaarista! Mel B oli mustakin vähän pelottava, mutta eikös se ollut joku Scary Spice ;)

   Muistan itseasiassa, kun äiti osti mulle Stockalta originaalit Geri ja Victoria nuket - taivas miten onnellinen olin! Niin ja niistäkin löysin kuvia...monesta kuvakulmasta :P

   Poista