SYYSHIUKSET & MUOTOILURAUTOJEN UUSI KUNINGATAR

Näin syksyn tullen tulee aina sellainen fiilis, että haluaisi tehdä jotain pientä muutosta hiuksille (kuten joku jo profiilikuvasta oli huomannut). Viime vuonna vaihdoin punaisen tukan ruskeaan ja kasvatin otsatukan pois. Tänä vuonna muutos ei ollut niin radikaali, sillä halusin yleisilmeen pysyvän vaaleana, mutta otsatukka kyllä teki comebackin! :D Kaipasin taas jotain tyttömäistä silläkin uhalla, että töissä asiakas kyseenalaistaa ammattitaitoni, koska olen varmasti 16-vuotias kesäapulainen.

Ei kyllä uskoisi, että pituudesta leikattiin useampi sentti pois - niin pitkäksi hiukset on kasvaneet. Mun ei varsinaisesti ole tarkoitus kasvattaa hiuksia, mutta jotenkin häihin tähdätty kasvatusprojekti on jäänyt huomaamatta päälle. Väriin olen kyllä myös tosi tyytyväinen ja Wellan Illumina on ollut mulle ihan nappivalinta. Pärjään Illuminan kanssa tosi pitkään (oli sävy melkein mikä vain), sillä haalistuessaan se ei jätä selkeää rajaa ja käynkin kampaajalla vain noin 3kk välein.


En lähtenyt kampaajalta ainoastaan uuden lookin kanssa, vaan mukana keikkui kotia kohti myös uusi muotoilurauta. GHD- muotoiluraudat on aina olleet mielestäni muotoilurautojen (en tykkää käyttää sanaa suoristusrauta) aatelia, eikä haastajaa ole näkynyt niiden markkinoille tulon jälkeen. Nyt kuitenkin voisin sanoa, että GHD:lle on ilmaantunut hyvinkin potentiaalinen vastustaja.


Tanskalainen Artist 3D Styler on nimittäin aika mieletön. Kyseisessä muotoiluraudassa on ominaisuus, joka helpottaa huomattavasti hiuksen suoristamista, kihartamista ja taivuttamista - värinä! :D Hiussuortuva soljuu raudan läpi niin nätisti värinän avulla, että tästä tulee varmasti hitti! Artist 3D Styler on siis vasta saapunut Suomen markkinoille ja Helsinki Hairdressers on toistaiseksi ainoa paikka, josta raudan saa ostettua. Samaisessa kampaamossa käyn laitattamassa myös hiuksiani ;)

Rakkailla asioilla on tunnetusti monta lempinimeä, mutta olen ehkä puolisen päivää repeillyt Nurren kommentille "Se sun vibraattori on täällä vessassa!". En ehkä pääse tästä yli, että mun muotoilurauta on nyt virallisesti saanut lempinimen vibraattori.

Raudan ominaisuuksia niistä kiinnostuneille:
  • säädettävä lämpötila 120-230 (max.240) °C
  • 360 astetta kääntyvä 2,5 metrinen johto
  • värinä- ominaisuus (saa myös pois päältä)
  • keraamiset turmaliinilevyt (2,4x9cm)
  • lämpenee todella todella nopeasti
  • sammuttaa itsenä 70 minuutin jälkeen
  • hinta 109€

Mites teidän syystukat? :) 

8 kommenttia :

  1. Hyvältä näyttää! Täällä kasvatellaan tätä "vaimotukkaa" hiukan pidemmäksi.... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaimotukalle tsempit ja peukutukset, kyllä se sieltä kasvaa! :D

      Poista
  2. Ihana tukka sulla! Mä just kävin leikkaamassa puolisen metriä hiuksia pois, aika lailla keveni pää :). Tuo rauta kuulostaa muuten aika hyvältä, täytyypä laittaa korvan taakse, koska jossain vaiheessa vastaan tulee muotoiluraudan uusiminen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui, puolen metrin lyhennys vaatii jo aika paljon rohkeutta (tai ärsytystä tyylillä "Nyt tästä on päästävä eroon")! ;D

      On kyllä ihan huippu vempele, kun tänäänkin aamulla laitoin tukan viidessä minuutissa. Tosin tietysti nopeuteen saattaa vaikuttaa se seikka, että kampaajan hommia tuli tehtyä useampi vuosi ;) Silti voisin sanoa, että 3D Styler on kyllä kiireisen aamun pelastaja.

      Poista
  3. Siis etkö sä ookaan itsekin kampaaja ammatiltas :D Oon ollut siinä uskos siitä asti kun hääblogia aloin lukemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerkesin siis tekemään kampaajan hommia 4,5 vuotta, kunnes allergisoiduin vaalennusaineelle ja mun oli pakko vaihtaa alaa. Tosi harmi koska ala tuntui omalta :( Olen nyt kolme vuotta työskennellyt kenkien parissa, joten kengät ja kenkämuoti on suunnilleen yhtä tuttuja kuin hiukset ja hiusmuoti ;) Edelleen satunnaisesti teen myös kampaajan hommia.

      Tulevaisuudesta voin sen verran paljastaa, että kosmetiikka ja ihonhoito kiinnostaa nykyään enemmän kuin hiukset & kengät, joten ensi syksynä pänttään estenomi amk. pääsykokeisiin ;)

      Mutta hei ihanaa, että olet jaksanut hääblogin hiljentyessä tulla seurailemaan myös tätä uutta blogia! ♥ You made my day ♥

      Poista
  4. Heitinpä sinua muuten (kesä)haasteella: http://melkomustavalkoista.blogspot.fi/2013/09/seitseman-kesakuvan-haaste.html

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uijjui, onpa ihana haaste! Aika samanlaisia sanoja löytyy myös omasta kesästäni ;)

      Poista