LIVBOX ELOKUU 2013: POSITIIVINEN YLLÄTYS!

Löysin LivBoxin vasta viime kuussa nähtyäni Facebookissa mainoksen tästä kivasta kauneusklubista :) Tykkään testata paljon uusia tuotteita joten minusta on hienoa, että LivBoxin kaltainen konsepti on rantautunut vihdoinkin myös Suomeen. LivBox on siis paketti, jonka sisältö vaihtuu kuukausittain sisältäen erilaisia kauneudenhoitoon liittyviä tuotteita. Tilaaja ei koskaan ennalta tiedä mitä paketti sisältää, jolloin sen avaaminen on aina jännää ;)

Elokuun boxi on ensimmäiseni ja olen ollut siihen tosi tyytyväinen. Heinäkuun boxista en olisi tykännyt (aiempien pakettien sisältö on nähtävissä LivBoxin sivuilla), joten onneksi tilasin vasta elokuun boxin.



Clarins
Gentle Foaming Cleanser With Cotton Seed ★½

Clarinsin vaahtoputsari tekee iholle voidemaisen tiheän vaahdon ja putsaa hyvin päivän aikana kertyneen hien ja rasvan. Tuote lupaa puhdistaa myös meikit, mutta putsaritestin jälkeen en ole kovin vakuuttunut tästä.


Vaahtoputsarilla lähti hyvin Diorin huulipuna, Lumenen aurinkopuuteri, Cliniquen poskipuna ja meikkivoide. Tuote ei puhdistanut kovinkaan hyvin testissä mukana olleita aasialaisia brändejä eli Tony Molyn voidemaista poskipunaa ja Acacin BB- voidetta. Tästä huolimatta vaahtoputsari pesee ihon natisevaksi ja varsinkin otsalla havaitsin kiristävää tunnetta.

Tuote toimii parhaiten meikittömällä iholla tai kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheen putsarina. Soveltuu parhaiten rasvaiselle ja sekaiholle.

INCI: Water, Glycerin, Stearic Acid, Myristic Acid, Potassium Hydroxide, Dimethicone, Lauric Acid, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Tipa-Laureth Sulfate, Glyceryl Behenate, Glycol Distearate, Ozokerite, Parfum (Fragrance), Propylene Glycol, Tetrasodium Edta, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Juice, Maltodextrin, Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract, Gypsophila Paniculata Root Extract, Lactobacillus, Potassium Sorbate, Methylchloroisothaizolinone, Methylisothiazolinone, Bht, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Linalool, Ci 77891 (Titanium Dioxide).


Bernard Cassiere 
Chocolate Anti-Stress Care Cocoa Beans Peeling 

Bernard Cassierin suklaakuorinta tuoksuu mielestäni Pandan maitosuklaalta. Aivan syötävän hyvä tuoksu siis! Tuote levittyy hyvin ja siinä on sopivan kokoiset pienehköt rakeet, jotka ovat itseasiassa pieniä kaakaopavun palasia! Olen pitkään käyttänyt pelkkiä entsyymikuorintoja enkä muistanutkaan miten tehokkaalta rakeellinen kuorinta voikaan tuntua ;) 

Suklaakuorinta ei kuivata ihoa, vaan jättää sen pehmeäksi ja sileän tuntuiseksi. Plussaa siitä, että tuotteessa on käytetty Reilun kaupan kaakaouutetta. Kun nykyinen kuorintani loppuu lähtee tämä kuorinta tilaukseen :)


INCI: Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Glycerin, Plyethylene, Caramel, Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond) oil, Cetyl alcohol, Theobroma cacao (Cocoa) seed butter, Acrylamide/sodium acryloyldimethyltaurate copolymer, Propylene glycol, Parfum (Fragrance), Ceteth-20, Dimethiconol, C13-14 Isoparaffin, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Lauryl methacrylate/glycol dimethacrylate crosspolymer, Xanthan gum, Triethanolamine, Steareth-20, Laureth-7, Behenyl alcohol, Butyrospermum parkii (Shea) butter, Cholrphenesin, Theobroma cacao (Cocoa) extract, Hydrogenated castor oil, Stearyl alcohol, CI 14700 (Red 4), Protease, Subtilisin, Tocopheryl acetate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.


AHAVA
Time To Hydrate Essential Day Moisturizer  ½

Ahavan kosteuttava päivävoide tekee ihon suorastaan silkin pehmeäksi, mutta vaikka tuote on imeytynyt jää iho hiukan nihkeän tuntuiseksi. Iso miinus tunkkaisesta hajuvesimaisesta tuoksusta. Voide levittyy hyvin ja koostumus on kevyt. Aika perus - menee paremman puutteessa.


INCI: Aqua (Mineral Spring Water), Ethylhexyl Palmitate, Isopropylmyristate, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Propanediol (Corn derived Glycol), Alanine & Creatine & Glycerin & Glycine & Magnesium Aspartate & Saccharide Hydrolysate & Urea, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Peg-40 Stearate, Sorbitan Tristearate, Caprylyl Glycol & Chlorphenesin & Phenoxyethanol, Maris Sal (Dead Sea Water), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Dimethicone, Allantoin, Parfum (Fragrance), Tocopherol (Vitamin E), Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Hexyl Cinnamal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Linalool.


Burt's Bees
100% Natural Lip Shine #020 Blush

Sävy on huulilla neutraali melkein jopa väritön, mutta kuitenkin hiukan havaittavissa marjaisaa sävyä. Tuntuu alkuun ehkä hiukan tahmaiselta, mutta tunne katoaa nopeasti. Pitää huulet pehmeinä ja tässä tuotteessa ainakin raaka-aineet on kohdillaan :) Tuoksuu mielestäni karpalolle, vaikkei virallisesta tuoksusta olekaan hajua. Suuhun joutuessa maistuu mehiläisvahalle ;D 


INCI: ricinus communis (castor) seed oil, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, helianthus annuus (sunflower) seed oil, lanolin, silica, cera alba (beeswax, cire d’abeille), acacia decurrens/jojoba/sunflower seed cera (wax, cire) polyglyceryl-3 esters, aroma (flavor)*, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, hydrogenated apricot kernel oil, hydrogenated apricot oil unsaponifiables, prunus armeniaca (apricot) kernel oil unsaponifiables, butyrospermum parkii (shea) butter, theobroma cacao (cocoa) seed butter, tocopherol, ammonium glycyrrhizate, glycine soja (soybean) oil, alumina., +/- (may contain): CI 75470 (carmine), CI 77491, CI 77492, CI 77499 (iron oxides), CI 77891 (titanium dioxide). *natural flavor


Greenland 
Apple Body & Massage Oil 

Öljy vartalolle ja hierontaan. Olisi parempi jos tuote olisi tehty vain yhteen tarkoitukseen. Nyt koostumus on vähän sellainen, että hieronnassa öljy imeytyy liian nopeasti ja muutoin käytettäessä liian hitaasti. Öljy tuoksuu raikkaalle omenalle ja INCI-listakin miellyttää silmää :)


INCI: Prunus amygdalus dulcis (Sweet almond oil), Macadamia Ternifolia (Macadamia seed oil), Parfum (Fragrance), Malus domestica (Apple fruit extract), Tocopherol (Vitamin E), Helianthus annus (Sunflower seed oil), Amyl cinnamal, Citral, Bentzyl cinnamate, Alpha-Isomethyl ionone, Limonene.

Aika täydellinen boxi! Toivottavasti syyskuun boxissa olisi yhtä monipuolisesti tuotteita. Onko paikalla muitakin LivBoxin tilaajia?



6 kommenttia :

  1. Mä olen monesti harkinnut ton tilaamista, mutta en oo vielä saanut aikaiseksi. Ehkä vielä syksyn aikana... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsellaan mitä syyskuun paketti pitää sisällään niin ehkä sitten ;) Mulla on nyt jatkuva tilaus, mutta jos näyttää siltä, että useampi boxi menee metsään niin sitten katkaisen. Toivotaan, että ovat viime kuun flopista ottaneet opikseen ja jatkossa saisi yhtä kivoja tuotteita, kuin tän kuun boxissa :)

      Poista
  2. Mulle tuli 3kk tilaus viime keväänä, ja en oikeen välittäny boksien sisällöstä.. Mutta nyt näyttäs vähän paremmalta taas tän kuun boksi. :) Ehkäpä taas joskus sen tilaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivon todellakin, että tän boxin laatu ja monipuolisuus jatkuisi myös seuraavissa. Tosin ehkä vähän vaiheessa vielä boxin porukoilla tilaajien kauneusprofiilin hyödyntäminen. Ehkä tulevaisuudessa saa enemmän itselle kohdennettuja juttuja ;)

      Laitan tänne syyskuun paketin sisällön, kun boxi syyskuun puolivälissä tulee postiin :)

      Poista
  3. Nyt kesällä mul oli 3kk ekaa kertaa. Oli aika mitäänsanomattomia. Laatikon pohjalle 90% tuotteista.
    Jos alkaa hirveen hyviä pakettei tulemaan, niin täytyy tilata uusi satsi kokeiluun, jos vaikka iskisi sitten.

    Ideana hyvä, mutta mitenpä sitä kaikkia miellyttäisi. Toisen helmi on toiselle kuraa ja toisinpäin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi ei :S Tosi harmi, ettei sun tuotteissa ilmeisesti olleet korkit kunnolla kiinni.

      Itse olen ollut kyllä tosi tyytyväinen näihin bokseihin, etenkin hinta-laatusuhteen takia :) Tietysti välillä on parempia bokseja ja välillä sitten ei ihan niin hyviä, mutta olen kyllä nyt vuoden aikana löytänyt niin monta "näistä en koskaan luovu" tuotetta bokseista, että boksien vaihtelu ei mua niin haittaa. Ja tosiaan kuten sanoit ei kaikkia vaan millään voi miellyttää :)

      Kannattaa kyllä antaa uusi mahdollisuus :) Nyt ensi kuun boksissa vaikuttaisi olevan mielenkiintoisia tuotteita ainakin LivBoxin Facebook sivuilla annettujen vihjeiden perusteella :)

      Poista