ENSIMMÄINEN ISÄNPÄIVÄ

Kävin pikkuneidin kanssa etsimässä Itiksestä lahjaa paria päivää ennen isänpäivää. Hakusessa oli jotain pientä, koska marraskuuhun meillä osuu vuosipäivä (olemme olleet jo yhdeksän vuotta yhdessä!) ja Nurren synttärit. Koska isi on kunnon kahvisieppo niin valittiin lahjapussiin Pentikin suklaa-chilikahvi. Lahjan ollessa yhtä pieni kuin antajansa tehtiin vauvelin kanssa isille vähintäänkin yhtä kiva kortti ettei lahja jäisi liian pikkuruiseksi.

Papan korttiin painettiin vauvan jalanjälki ja otettiin samalla vauvakirjaan sekä käden, että jalankuva. Voin kertoa, että oli hiukka haastavaa tommosen kuusiviikkoisen touhottajan jalkaa maalata vesivärillä ja painaa edes etäisesti jalkaa muistuttava kuva pahville. Sekin varmaan kertoo jotain, että Roxie kerkesi nuolemaan sinistä vesiväriä sillä välin suoraan paletista.

Isin korttiin painettiinkin sitten jotain speciaalimpaa...
...nimittäin pylly! xD Sain inspiksen tähän pinterestistä eikä naurusta meinannut tulla loppua tätä tehdessä. Meillä Nurre on ollut siis vaipanvaihtovastaava melko pitkään, koska tytön ollessa täydellä rintaruokinnalla ei kauheasti vielä muuta hommaa ole ollut. Lisäksi mun oli ekoina viikkoina niin vaikea liikkua epparin takia, että oli ihanaa kun Nurre otti tän homman hoitaakseen.

Viime sunnuntaina Nurre sitten sai lahjansa kortteineen ja lahjasta keiteltiin heti isänpäiväkahvit. Kahvi tarjottiin tottakai jo ennen vauvan syntymää saadusta isyyspakkauksen kahvikupista. Tuo chili muuten tosissaan maistui kahvissa, suosittelen kokeilemaan jos pitää voimakkaan makuisista kahveista! :) Koska Nurre on myös doge daddy sai hän meidän karvavauvoilta suukon tai parikymmentä ;)

Huom! Vauvan nimi on salassa vielä toistaiseksi, joten siksi peitetty kuvasta ;)


4 kommenttia :

 1. Varmasti aivan ikimuistoinen isänpäivä teillä ollut❤️
  Sanni
  sannibeauty.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä, tosin vieläkin kaikki tuntuu niin epätodelliselta :D

   Poista
 2. Ai vitsit, miten hauska kortti :D. Muutenkin kokonaisuudessaan tosi kekseliäs ja kiva lahja :). Voi, että tuo teidän neiti on niin nättinä näissä kuvissa :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saatiin siitä kyllä makoisat naurut ja pieni muisto vauva-ajan vaipparuljanssista :D

   Niin ja kiitos, tyttö kiittää :) Taisi mennä niin, että tyttö vei isänpäivänä huomion kun söpösteli ja oli ajatuksella puettu äidin huidellessa kameran takana yökkärissä ilman meikkiä ja hiukset kotinutturalla :P

   Poista