IT'S A GIRL! + YSTÄVÄN BABY SHOWERIT

Kauhea miten aika rientää, raskaus on edennyt jo viimeiselle kolmannekselle! Sain viime perjantaina suloisen kutsun omiin vauvajuhliini, mikä oli tosi ihana yllätys (ensimmäinen kuva). Tiesin kyllä Maitsun juhlia järjestävän, kun hän kyseli multa toiveita vieraslistan ja käytännön asioiden suhteen, mutta ajankohta pidettiin multa hyvin salassa. Baby showerini ovat elokuun puolivälin jälkeen ja mielestäni ajankohta niille on todella hyvä, kun laskettuun aikaan on jäljellä enää noin 1,5kk.

Omakohtaista kokemusta mulla ei ole kuin yksistä baby showereista, mutta ne oli kyllä upeat ja hienosti järjestetyt. Niissäkin vauvajuhlissa toinen järjestäjistä oli itseasiassa Maitsu! Maitsusta tuleekin kiireinen kummitäti, koska hänestä tulee tänä vuonna kummitäti kahteen otteeseen - Neiti Haalikselle ja Neiti Nugetille. Nugetin sukupuolta en itseasiassa ole täällä blogissa vielä paljastanut, mutta blogin instasta on saattanut bongata pieniä mekkoja eli meille on siis tulossa rakenneultran mukaan terve pieni TYTTÖ! 

Takaisin kuitenkin postauksen aiheeseen, sillä pääsette kurkkaamaan millaisissa vauvajuhlissa olin itse vieraana viimeksi. Postauksen lopussa näkyykin jo kahden viikon ikäinen vauveli jonka saapumista juhlistimme, kun pikkunen oli vielä äitinsä masussa :)
Haaliksen äidille Lucylle pidetyt baby showerit sisälsivät pieniä leikkejä perinteisestä soseiden maistelusta, vauvakuvien tunnistukseen. Paikalla olivat ystävien lisäksi myös tulevat mummit mikä oli tosi ihanaa, koska saatiin kuulla millaisia tuleva äiti ja isä olivat olleet pieninä. Myös vauvan painoa, pituutta ja syntymäpäivää saivat vieraat arvuutella pieniin kortteihin. Nimeä sai myös ehdottaa ja olikin tosi mielenkiintoista nähdä mitä kaikkia nimiä ihmiset oli ehdotelleet. Vauvan tulevaa luonnetta olisi myös ollut ihan hauska arvuutella. Kirjoiteltiin myös vaippoihin "tsemppaavia" viestejä, kuten "shit happens" ja "storm pooper", joista on varmasti todellista hyötyä silloin, kun huumori on keskellä yötä vaippaa vaihdettaessa muutenkin vähissä :P

Näissä vauvajuhlissa oli muuten ihan mielettömän upeet tarjoilut  - niin suolaiset kuin makeatkin ja iso plussa tosi hyvistä alkoholittomista juomavaihtoehdoista! :) Järjestäjät olivat nähneet ihan hirmuisesti vaivaa juhlien eteen ja juhlat tuntuivat myös olevan tulevalle äidille mieleiset.
Nugetin vaavikaveri Haalis näki päivänvalon kaksi viikkoa sitten, kun Lucyn tyttövauva syntyi yhtenä vuoden parhaimpana päivänä - mun ja Nurren hääpäivänä :D Käytiin Maitsun kanssa tervehtimässä uutta pientä elämää, joka tomerasti kesken unien saattoi käsillään elehtiä milloin Hamletin ja milloin Hitlerin tavoin (tämä sai meidät kaikki nauramaan). Maitsu kummitädin sylissä Haalis nukkui niin suloisen rauhallisesti, mutta mun syliin päästessään Nugetti potki ensimmäistä kertaa suoraan palleaan osuen samalla Haalikseen, joka ei ollenkaan tykännyt tästä Nugetin "se on minun äiti mene pois" - shiatsu hieronnasta :P
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti