SPA DAY @ TALLINN VIIMSI SPA 18+

Sain tehtäväksi keksiä meille jotain kivaa tekemistä, kun E pyysi mua kanssaan päiväristeilylle Tallinnaan, mutta mitä tehdä kaupungissa jossa kaikki on jo nähty? Tallinnan keskusta on tosiaan jo sen verran moneen kertaan koluttu läpi, etten keksinyt tihkusateiseksi tiistaiksi keskustan alueelle mitään kivaa ja uutta tekemistä. Tallinnassa on kyllä aivan ihania vaatekauppoja mm. Bershka, Stradivarius ja River Island, mutta koko päivän shoppailu ei tullut kysymykseen meidän pienen budjetin takia.

Kaipasin itse jotain hemmottelua ja päätin tsekata Tallinnan kylpylätarjonnan...mikään ei kolahtanut/vaikuttanut tarpeeksi kivalta. Laajensin etsintöjä keskustan ulkopuolelle ja hallelujah sieltä löytyi Viimsi SPA 18+, joka oli vastaus kahden persaukisen naisen hemmottelupäivään! Soitin kylpylään edellisenä päivänä ja varasin meille hopeapäiväpaketit johon kuului neljä tuntia kylpylässä sisältäen 40 minuutin selkähieronnan...ja hintaa tälle koko komeudelle tuli vaivaset 49€! Siis eihän tuolla summalla saisi mitään vastaavaa Suomessa! :DViimsin kylpylälle päräytti taksilla satamasta super edullisesti alle vartissa. Oltiin aluksi hiukka pallo hukassa, koska aikuisille pyhitetyn kylpylän sisäänkäynti oli yhdessä leffateatterin kanssa ja kylpylään kirjauduttiin sisään leffateatterin tiskiltä :P Viimsissä on siis myös "peruspuoli", mutta me haluttiin ehdottomasti tähän melko uuteen aikuisille tarkoitettuun SPA 18+ kylpylään.

Pukuhuoneista lähtien kylpylä on laitettu ihan vimpan päälle eikä voi kyllä kuin hattua nostaa tälle upeudelle! SPA 18+ on kahdessa tasossa joista ensimmäisessä on pieni kylmäallas (C), japanilainen onsen allas (40°C), iso allas (jossa erilaisia porejuttuja mm.yhdessä maattiin ja yhdessä seisottiin), takan ääressä on poreallas ja ihania lepotuoleja (joissa me nautittiin piña coladat), pari erilämpöistä "suomalaista" saunaa ja aromaattinen höyrysauna. Ison altaan äärellä on myös verhottuja lepopetejä jonka jokaisen edessä on pienet söpöt sillat veden virratessa niiden alla valkoisten kivien loistaessa pohjalla. Isossa altaassa on myös allasbaari jos ei jaksa nousta ylös vedestä - avainrannekeeseen kirjataan tilatut juomat, joten kaikki voi maksaa kerralla lähtiessä. Pientä purtavaakin pystyi nauttimaan Kartellin Louis Ghost tuoleilla varustetulla kahvila-alueella. Ison altaan kyljessä oli myös Garra Rufa- kalojen allas, mutta jätettiin se väliin, koska kalojen tekemä kuorinta ei sisältynyt sisäänpääsymaksuun.

Alemmassa kerroksessa oli tarjolla välipalaa - sitruunavettä ja hedelmiä jotka tuli enemmän kuin tarpeeseen :D Käytiin loikoilemassa turkkilaisessa hamam- saunassa, kuorimassa kuollut ihosolukko pois "Suola & Hunaja"- häyrysaunassa (suolahuoneen ulkopuolella oli tarjolla suola&öljy ja suola&hunaja - purkkeja ihon kuorimiseen), jonka jälkeen suunnattiin vielä mutasaunaan. Mutasaunassa oli tarjolla purkitettua mutaa Saarenmaalta ja siinä mutaa levitellessä kuului välillä sammakon kurnutusta :D Koska oltiin kahdestaan mutasaunassa, oli meno sen mukaista ja päädyttiin vielä ottamaan mutahoidon päätteeksi yhteinen "mudfie" :P Ennen hierontaa käytiin makoilemassa vielä aivan ihanassa pelkkään rentoutumiseen tarkoitetussa huoneessa, joka olis ollut ihan loistava välipalan nauttimiseen mikäli oltais bongattu se aikaisemmin!

Hieronta oli todella ihana! Hieroja käytti erilaisia tekniikoita ja mulla oli myös välillä jotain lämpimiä hiekkapusseja selän ja jalkojen päällä. Kaiken huipuksi tämä "selkähieronta" oli oikeastaan kokovartalohieronta, vaikka se keskittyikin selän alueelle. Olin ihan seitsemännessä taivaassa ja naama niin turvoksissa hierontapöydän aukon jäljiltä, että E vitsaili mun käyneen ottamassa botoksia hieronnan sijasta xD Mentiin vielä käymään yläkerran höyrysaunassa ja todettiin, että mun hieroja oli ollut ehdottomasti parempi, koska E:n hieronta oli ollut kuulemma vain "kevyttä lääppimistä" jonka lopussa hieroja oli ilmeisesti pari kertaa nukahtanut o.O

Mun lempparit oli ehdottomasti japanilainen onsen, poreallas, aromaattinen höyrysauna sekä mutasauna + kaikki ihanat lepotuolit ja pedit ja tietty kohokohtana se hieronta ♥ Ja vaikka meidän ei pitänyt käydä kaupoilla eksyttiin vielä ennen laivalle menoa Rottermannin Bershkaan ja New Yorkeriin :P  Täältä eli meitsin instasta @rise_sparkle voit vielä tsekata kylpylästä kuvatut videopätkät! :)

P.S. Sori kuvien laatu on kännykkä- tasoa, järkkäri ei ollut mukana ;)

Tiivistettynä iiiihana kylpylä ja todella hyvä hinta-laatusuhde, en voi kun suositella! Haluan tänne mahdollisimman pian uudestaan :D


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti