LADIES FROM WONDERLAND

Pikakatsaus vielä lauantai illan rientoihin eli Mestarimyyjäkisan jälkeen vuorossa oli Indiedaysin Blog Awards! Juostiin avecini Nellin kanssa mun ja Mestarimyyjä kilpasiskoni hotellihuoneeseen ja huomattiin, että tottakai oltiin unohdettu yhtä sun toista kotiin (esim. luumun sävynen huulipuna Nellin lookiin). Lisäksi mun uudet piilarit oli kuivahtaneet rasiaan kun purkista oli nesteet valuneet kassin pohjalle ja sitten vielä Nellin valkoisessa mekossakin oli reikä (onneksi sillä oli toinen mukana, vaikkei tosin valkoinen). Meidän kiire näkyi ehkä siinäkin, että kun kilpasisko kaverinsa kanssa tuli meidän lähdettyä huoneeseen oli kaverin ensimmäinen kysymys ollut jotakuinkin "Niin kuinka monta naista teidän huoneessa yöpyikään?" :P



Mä hoidin meikkipuolen ja Nelli hiukset. Nellistä tehtiin modernimpi versio Ihmemaan vaaleasta kuningattaresta ja musta tuli tylsästi sama Bloody Alice kuin viime vuonna. Vaikka tosin meikin koitin tehdä ripauksella enemmän kalman kalpeaa zombie fiilistä ja "poskipunana" toimi kevyesti sipaistu musta luomiväri :P Aikaa ei siis riittänyt enää mihinkään teeman mukaiseen sirkus tuunailuun, mutta se ei haitannut yhtään kun ehkä vain 30% vieraista oli oikeasti pukeutunut sirkusteeman mukaan ja loput sitten yleisesti Halloweenin henkeen.

Tämä oli mun ensimmäinen kerta Indiedaysin palkintogaalassa. Tai siis kutsu on käynyt aiemminkin, mutta olen jättänyt bileet väliin koska on ollut vähän sellainen ennakkoluuloinen kuva, että gaalaan mennään vertailemaan kenellä on uusin ja kallein Guessin laukku jne. Halloween- teeman varjolla uskaltauduin kuitenkin tänä vuonna mukaan ja sain todeta mun ennakkoluulot ihan vääriksi :D Oli tosi ihana tavata tuttuja bloggareita ja solmia uusiakin tuttavuuksia. Illan kuitenkin kruunasi ajatusten vaihto suosikkeihini kuuluvan Rose Shock -blogin Tanjan kanssa, jonka asu (no surprise there! :D) palkittiin illan parhaana :)

Kuva, jonka Kitty (@kitty_modernwifeblogi) julkaisi

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti