TOKYOTREAT 9/2015

Olen koittanut pitää herkkupäivää noin pari kertaa kuussa. Välillä vain jopa kerran kuussa, joten halusin vähän jotain speciaalia siihenkin harvinaiseen herkkupäivään ja päädyin tilaamalla japanilaisen Tokyotreat -herkkuboksin. Boksi tulee kerran kuussa ja niitä on kolmea eri kokoa. Valitsin itselleni sen kaikista pienimmän ja edullisimman boksin, koska siinäkin tulee jo 5-7 herkkua.

TOKYOTREAT SMALL 9/2015

Rilakkuma Pretzels
Red Bull Taste Hunter Gummy
BAKE Cookies & Cream Flavor Chocolate
Monster Stamps
Potato Chips Fatty Tuna Flavor
Syyskuun boksin ahmaisin heti ennen Bull's All Out valmennuksen alkamista, koska valmennuksen aikana nämä on nyt 100% pannassa. Tosin täytyy kyllä myöntää, että tällä hetkellä flunssan kaadettua mut pakkolepoon ei muuta teekään mieli kun nopeasti palavaa sokeripitoista hiilaria - karkkia ja jätskiä.

Mun lempparit oli ehdottomasti vaaleanpinkit hapokkaat, mutta makeat Red Bullin (en edes normaalisti tykkää Red Bullista) makua jäljittelevät Hunter Gummyt ja Rilakkuma Prezelit joissa oli vähän sellainen hunaja-vanilja tyyppinen maku. Monster Stamps taas muistutti maultaan sitrus Petzieitä, mutta käyttötapa oli se mikä kiinnitti huomion - leimaisimen muotoisella karkilla pystyi nimittäin painaa kurpitsan tai haamun mallisen leiman kieleen! x) BAKE Cookies & Cream namit laitoin Tokyotreatin vinkistä pakkaseen ja jäädytettynä ne olikin kuin mini jätskejä suklaakuorella. Tonnikalan makuiset Fatty Tuna Potato Chipsit oli ehkä erikoisin makuelämys tässä boksissa. Mieleen tuli kans vähän soija, mutta ihan kelpo perunalastuja kun voimakkaaseen makuun tottui.


 Kiinnostaisiko teitä jatkossakin näiden boksien sisältö?

2 kommenttia :

  1. Kiinnostaa!! Mä niin haluaisin tilata tämän,mutta oon häiden takia niin pihi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvelinkin, että sua kiinnostais :3 Muistan niin ton tunteen! :D

      Poista