TULIAISIA

Nurre oli Espanjassa isänsä luona 1,5 viikkoa ja tuli muutama päivä sitten takaisin kivojen tuliaisten kanssa :) Yksi tuliaisista oli vähän erikoisempi ja tämän Nurre toi mun pyynnöstä...pyysin nimittäin hiekkaa! :P Näin joskus yhden blogikirjoituksen jossa kirjoittaja toi matkamuistoksi reissuilta hiekkaa mukanaan, pisti ne pulloihin kaapin päälle ja pulloihin vielä tekstit mistä hiekka on peräisin. Ihastuin tähän ideaan välittömästi ja koska unohdettiin ottaa viime syksynä hiekkaa matkamuistoksi Espanjan reissulta niin toi Nurre nyt sen tällä kertaa mukanaan. Sinänsä vähän haastava matkamuisto, kun voitte vaan kuvitella miten epäilyttävältä hiekka läpivalaisussa näyttää :P Kaiken huipuksi matkustamme melkein aina hyvin kevyesti eli pelkällä käsimatkatavaralla joten varoitin Nurrea jo etukäteen, että hiekkapussi tutkitaan varmasti :P Niinhän siinä kävikin ja pussi tutkittiin, mutta Nurre sai pitää rouvan hiekat ehkä hieman kummastuneiden katseiden saattelemana, hehe.



Meidän ekalla Espanjan reissulla ostin käsinmaalatun viuhkan kotia koristamaan, mutta se meni ikävä kyllä rikki....muistaakseni Chika laittoi sen tuhanteen pienen pieneen osaan. Olikin kiva saada vihdoin uusi viuhka vanhan tilalle :) Pitääkin tällä kertaa laittaa se jonnekkin tosi ylhäälle, jottei nämä meidän karvapallot pääse viuhkaan käsiksi.

Nurre toi mulle tuliaisia myös Bershkasta, joka sattuu olemaan mun ehdoton lemppari vaatekauppa! Jostain syystä Bershkan vaatteet istuu mulle tosi hyvin - ne on just oikeista kohdista tarpeeksi kapeita esim. vyötärö, mutta sitten kuitenkin esim. lantiossa on just tarpeeksi leveyttä, ettei vaate ole liian kireä :) Tuo jumpsuit on mulla nytkin päällä - ulos se on vielä liian kevyt, mutta kotona sisällä just sopivan vilpoisa oloasu :) En malta odottaa Barcelonan reissua....aijon tyhjentää koko Bershkan :P


Enää 2kk reisuun, yay! :)


Asukuvat: Bershka


1 kommentti :

  1. voi ei miten ihanat tuliaiset! ja toi jumpsuit is veri pjuutiful!

    VastaaPoista