LIFE UPDATE & KAASOILUA

Kävin kaason ominaisuudessa Maitsun kanssa perjantaina tsekkaamassa Haaga-Helian We Do- häätapahtuman ja käteen sieltä jäi Maitsulle ainakin muutama pukuidea ja potentiaalinen paikka josta tilata hääkakku. Koulun tilat olivat tapahtumaan tosi loistavat, vaikkakin itse tapahtuman järjestelyissä olisi ehkä voinut olla hieman toivomisen varaa. Tapahtuman häämuotinäytöksessä oli kivasti teemana eri vuosikymmenet mistä iso plussa. Hiukset ja meikit oli tosi onnistuneet, mutta kimput oli suorastaan aika karmeita ja malleissakin olisi ollut toivomisen varaa vaikka toki suurin osa osasi kantaa pukua sen vaatimalla tavalla. Loppupäivä vietettiinkin kaupoilla juosten ja juotiin vielä skumpat ennen kotiinlähtöä - ihana päivä! ^_^ Ja sitten pieneen päivitykseen mun tulevaisuuden suunnitelmista, nimittäin olen hakenut opiskelemaan! Kauneudenhoitoalan korkeakoulutukinto (estenomi) pyöri mun mielessä tosi pitkään, mutta olen sen tien nyt kuitenkin kuopannut. Suomessa on nimittäin vielä todella vähän sellaisia töitä jossa estenomin ammattia voisi kunnolla hyödyntää. Sen sijaan hain Liiketalousopisto Helmen merkonimikoulutukseen - aikuiskoulutukseen joka suoritetaan työpaikalla näyttöinä.Mulla kuitenkin on kaupan alalta kohta kymmenen vuoden työkokemus niin ajattelin tällaisen näyttötukinnon soveltuvan mulle parhaiten. Sainkin sitten onnekkaana kutsun haastatteluun ja se meni mielestäni tosi hyvin - ehkä annettiin rivien välistä ymmärtää, että mulla on juuri sellainen tilanne ja tausta joka on ihanteellinen kyseiseen koulutukseen ja nimenomaan tätä näyttötutkintoa ajatellen. Pidetään peukut siis pysyssä, että pääsisin...olisin valmis merkonimi jo 1-1,5 vuodessa ja erityisen hyvä mieli jäi kun toinen haastattelevista opettajista oli innoissaan suunnittelemassa mulle jo jatkokoulutustakin :)

Onko jollain teistä kokemusta liiketalouden perustutkinnon suorittamisesta näyttötutkintona? Olisi kiva kuulla kokemuksia :)


6 kommenttia :

 1. Ihania häämekkoja! :) Tänään aamulla kurkkasin häämekkoani ja on se edelleen mieleeni vaikka häistä onkin jo kulunut vajaa kaksi vuotta :).

  VastaaPoista
 2. Uu häät! Tuli mieleen ne ajat, kun kirjoiteltiin vielä hääblogeja ja suunniteltiin omia tulevia häitä, ahh! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä miten tuntuu, että siitäkin on ikuisuus, mutta jotenkin silti ihan kuin se elämänvaihe olisi vasta päättynyt :D Voi niitä aikoja :P

   Poista
 3. Tämä tapahtuma oli kyllä mukava ja intiimi. :) ei kaiken tarvitse aina olla niin kovin suurta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja ehkä sen takia ihmisetkin tuntui olevan rennompia :)

   Poista