LIVBOX MARRASKUU 2014: HOLLYWOODIN HOHDETTA

Boksin teemana oli Hollywood ja esittelytekstin otsikko kuului "Loista kun Hollywoodin tähti". Jotenkin mun mielessä syttyi kuvitelma tyylikkäästä kullanhohtoisesta glamourista ja olinkin ihan innoissani tästä mieleeni tupsahtaneesta mielikuvasta. Lupaavalta vaikutti myös kullanhohtoinen käärepaperi. Tästä mielikuvastani johtuen odotin boksista löytyvän juhlakauden meikkejä, tuoksuja ja ehkä jotain muuta speciaalia. Mutta kuinkas sitten kävikään...

Pinkeistä pinkein Lumenen huulikiiltokynä on mun mielestäni aika kaukana Hollywoodin hohteesta ja melko basicit Bangerheadin pinsetit jotenkin latistivat paketin teeman melko arkiseksi. Boksista löytyneet Iberon irtoripset ja Marvisin hammastahna valkoiseen jenkkihymyyn sen sijaan kävi mun mielestä hyvin boksin teemaan. Kuitenkin mua jäi vähän harmittamaan, ettei mielikuvaani vastaavavia tuotteita boksista löytynyt enkä saanut siitä sellaista Hollywood -vibaa ollenkaan. Ei kuitenkaan huono boksi, mutta teemalta odotin jotain kunnon wow-factoria.





MARVIS
Cinnamon Mint Toothpaste

"Marvis on rohkea sekä moderni tulkinta perinteisestä hammastahnasta, joka vetoaa meihin sen omalaatuisella charmillaan. Kanelinmakuinen ja -tuoksuinen fluoriton hammastahna ei sisällä keinotekoisia väriaineita."

Todella kiva ja raikas kanelin & mintun makuinen jouluinen hammastahna! Alkuun tämä poltteli mun suuta niin, että jouduin keskeyttämään hampaiden pesun. Nyt ei enää ole ollut pahemmin vastaavanlaisia ongelmia, vaikka tosin vieläkin välillä kielessä nipistelee ihan siinä hampaiden pesun alussa. Tuubin ulkoasusta tykkäsin muuten todella paljon.

Pihistän Nurrelta kokeiluun seuraavaksi lakritsin makuista Marvisin hammastahnaa, joka tuli miesten LivBoxissa kuun alussa - ehkä se sopii mulle paremmin :)





LUMENE
Natural Code Candy Smile #1 Cotton Candy ★½

"Huulikiiltokynällä saat huulille sekä upean värin, kiillon, että rajauksen. Ratamon siemenöljy, E-vitamiini ja karitevoi hoitavat, kosteuttavat ja suojaavat huulia."

Aloitetaan sävystä...tää on jotenkin liian vaalea pinkki, että näyttäisi tyylikkäältä ainakaan mun huulilla. Itsessään sävy kyllä näyttäisi sopivan hyvin yhteen mun kalpean ihoni kanssa, mutta mun inho tätä sävyä kohtaan taitaakin olla korvien välissä. Sävy itseasiassa saattaa nyt olla sellainen josta alan tykkäämään ajan kanssa, koska mun mielipiteeni tästä näyttäisi vaihtelevan jokatoinen minuutti. Olisin kuitenkin tykästynyt enemmän sävyihin Cinnamon Twist (nude) ja Candy Apple (kylmä kirkkaanpunainen). Koostumus on vahamainen ja melko matta - kesto huulilla yllättävän hyvä.

Tälle pitää ehkä antaa uusi mahdollisuus - vaikkakin toisella sävyllä - ja voi olla, että käytön myötä ja ajan kanssa arvosanaan ropisee vielä puolikas tähti lisää.




BERNARD CASSIERE
Bilberry Overnight Cream Mask

"Mustikkavoide -naamio tuo ihollesi täydellisen suojan nukkuessasi. Aamulla ihosi on pehmeän raikas ja joustava, lisäksi ihon väri on tasainen ja punakkuus on näkyvästi vähentynyt."

Olen pitkään käyttänyt erilaisia overnight -naamioita ja tämä on ehdottomasti yksi mun lemppareista. Tätä voi käyttää joko yövoiteena tai naamiona. Molemmissa tapauksissa tuote jätetään iholle, mutta naamiossa vaikutusaika ennen tuotteen imeyttämistä ihoon on pidempi. Aamulla olen nyt parin viikon ajan herännyt tämän ansiosta kuulaalla ja freesillä naamalla. Iho näyttää silminnähden levänneeltä ja meikkikin on mukavampi tehdä kun iho tuntuu ja näyttää hyvältä. Punakkuuskin on vähentynyt mikä yllätti mut täysin.

Sitten muutama sananen tuotteen imeytymisestä ja käyttötavoista. Olen testannut tätä voiteena sekä naamiona. Yövoiteena levitin tasaisen kerroksen iholle ja ajattelin ohjeen mukaan odotella sen 2 minuuttia ennen tuotteen imeyttämistä ihoon. Kahden minuutin jälkeen ei kuitenkaan ollut enää mitään mitä imeyttää :P Janoiselle iholle suosittelen siis laittamaan tuotetta voiteenakin reilusti. Naamiona tuotteen piti vaikuttaa 10 minuuttia ennen imeyttämistä, mutta saisin laittaa koko tuubin naamalleni jos haluaisin jotain imeytettävää olevan ihollani siinä kymmenen minuutin paikkeilla ;P





IBERO
Irtoripset

"Ibero -irtoripsillä viimeistelet silmämeikkisi"

Teemalta olisin odottanut irtoripsien olevan vähän dramaattisemmat - nämä kun on kyllä ehdottomasti luonnollista lookia hakeville.  Olisin itse valikoinut boksiin teemaa tukevat Iberon timantilliset irtoripset, tosin ovh on euron kalliimpi kuin näissä.

Mulla oli vissiin vähän huono pari yleisesti ottaen. Tuossa kuvassa oikeanpuolimmaisessa irtoripsessä on oikeasta ulkonurkasta lähtevä "siima" joka menee ripsien läpi...kysessä ilmeisesti sitä liimaa jolla ripsi pysyy kiinni pakkauksen muoviosassa. En saanut sitä millään pois ja etenkin ripsaria laitettaessa se vaan korostui.  Tämä näkyy vähän huonosti kuvassa, mutta havaittavissa jos tarkkaan katsoo ripsen oikeaa ulkonurkkaa.

Ripsien oma liima oli tosi jees, eli voi käyttää huoletta paremman puutteessa. Plussaa myös liimatuubin mallista, joka on huomattavasti kätevämpi, kuin ne perus valkoiset minituubit joita et saa kunnolla uudestaan kiinni.




BANGERHEAD
Banger Tweezer ½

"Tyylikkäät pinsetit leveällä tartuntapinnalla ja vinolla, kapeakärkisellä päällä."

Näillä saa hyvin otteen niistä ohuimmista ja itsepäisimmistä kulmakarvan haituvista. Mutta...esim. Kicksin omat samantyyppiset pinsetit on ihan yhtä hyvät ja vielä edullisemmatkin, joten en oikein osaa sanoa näistä juuta enkä jaata. Keskivertoa paremmat kuitenkin ja pinsettejähän ei ole ikinä liikaa, koska niillä on tapana kadota mystisesti :P



 Mitä mieltä olette tästä blogeissakin paljon mielipiteitä jakaneesta boksista?


4 kommenttia :

  1. Olin kanssa vähän pettynyt tähän boxiin. Parempia on ollut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on todella, me ollaan selkeästi jo totuttu niihin muhkeisiin ja painaviin bokseihin :P

      Poista
  2. Mä olin ihan pettynyt, oikeestaan ainut josta tykkäsin oli tuo huulikynä. Naamio varmaan olis ihan toimiva, jos en nukkuisi mahallani :p
    Ekaa kertaa ei sisältö mielestäni vastannut teemaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, ymmärrän tosiaan miksi naamio ei sulla toimi! ;D Joo jotenkin ei ollenkaan vastannut mielikuvaa mikä oli tosi harmi, kun teemasta olisi saanut niin paljon irti :/

      Poista