AAKKOSVOITEIDEN UUSIN TULOKAS: DD-VOIDE

Koska en rusketu edes kesällä ja omistan BB- voiteita, joiden sävyt on itselleni himppasen liian tummia sain ajatuksen käyttää niitä jalkoihini. Voide teki sen mitä halusinkin - antoi aavistuksen väriä ja tasoitti ihonsävyä sekä erityisen kivasti peitti punoituksen varpaissa. Ajattelin, ettei tällainen ajatus ole voinut jäädä huomaamatta kosmetiikkafirmoilta - eikä olekaan. Huhtikuussa 2013 on itseasiassa lanseerattu jo ensimmäinen tuote tähän uuteen aakkosvoiteiden ryppääseen, joka yllätys yllätys tottelee nimeä DD-voide (Daily Defence tai Dynamic Do-All brändistä riippuen).

Acacin Water BB on kyllä mun uusi rakkaus varsinkin niinä päivinä, kun haluan heittää sortsit jalkaan ja
mikä parasta on tuotteessa hyvä suoja myös aurinkoa vastaan!

Viime joulukuussa lukemani artikkelin mukaan DD-voide olisi nimenomaan tarkoitettu jaloille ja vartalolle. BB:n tyyppinen voide vartalolle voisi hyvinkin korvata nykyiset epäluonnollisen näköiset sävyttävät kosteusvoiteet tai jopa itseruskettavat. Nyt kuitenkin ensimmäiset markkinoille lanseeratut Ofran ja Julepin DD-voiteet ovat olleet BB:n tyyppisiä anti-aging voiteita kasvoille. Jos anti-aging nyt on se muidenkin firmojen tuleva DD linjaus niin olisin kyllä nimennyt sattuneesta syystä tämän voidetyypin DD:n sijasta AA:ksi. Kohtahan tässä muuten menee ihmiset ihan sekaisin, että mihin mikäkin voide on tarkoitettu. Tietysti Daily Defence ja Dynamic Do-All nimikkeet antavat valmistajille vapaammat kädet poiketa anti-aging linjauksesta.

Ehkä EE-voide voisi sitten vihdoinkin olla jaloille & vartalolle ja korvata sävyttävät kosteusvoiteet. Sitä odotellessa kuitenkin törkeän hyvän levittyvyyden ansiosta Acacin Water Action Energizing BB cream toimii hyvin myös isommille alueille, kuten jaloille. En ole koskaan tykännyt käyttää itseruskettavia, koska niistä harvoin tulee näin vaalealle iholle luonnollinen lopputulos enkä tykkää ollenkaan siitä vaiheesta kun itseruskettava alkaa lähteä laikukkaasti jättäen kirjavan kropan (kuorinnasta huolimatta).

Jos näiden aakkosvoiteiden vartalolle tarkoitettu linjaus (ja olen vakuuttunut, että sellainen on tulossa) tekee vähintäänkin yhtä luonnollisen pikakaunistuksen jaloille, kuin tämä BB- voide niin olen todennäköisesti jo viikkoa ennen voiteen julkaisua kärkkymässä tehtaan porteilla makuupussiin kääriytyneenä. Erittäin juoksevat reilun kokoiset BB- voiteet kuitenkin käyvät sitä odotellessa ja onhan noita aakkosia vielä jäljellä...

...EE- cream = Erase Everything!? ;)


1 kommentti :