TAM TAMIEN KOTIUTTAMINEN & FAB VERKKOKAUPPA

Elossa ollaan! Piti tulla bloggaamaan jo heti kesäloman loputtua, mutta se oli 25 kirjaa sitten :P Lähti vähän lapasesta lomalta jatkunut kirjojen ahmiminen, mutta täällä ollaan taas!

Muistatteko vielä tilaamani Tam Tamit? Jakkarat löysivät nopsasti paikkansa ja olen ollut niihin tosi tyytyväinen - ne olivat melkein sellaiset kuin ajattelin. Jakkaran/pöydän pinta ei ole tasainen vaan hiukan kovera, mikä voi haitata jos jakkaran päälle haluaa laittaa valaisimen tai esineen, joka vaatii sen tasaisen alustan. Onneksi nykyisten makkarin pöytälamppujen kanssa ei ole ollut mitään ongelmaa. Olkkarissa kirkas Tam Tam toimii sivupöytänä, jolla makaa yleensä muutama kirja :)


Mitä tilaamiseen tulee niin Fab on sellainen paikka, jossa asiakaspalvelu pelaa, mutta toimitusaikoihin ei voi luottaa. Laittelin mailia perään, kun tilaus oli jo yli viikon myöhässä ja näytti, ettei paketti olisi lähtenyt vielä edes Suomeen. Iso plussa siitä, että sain vastaukseksi ihan muuta, kuin tuhannelle muullekin lähetetyn tusinaviestin. Asiakaspalvelija lupasi selvittää tuotteitteni kohtalon ja niin paketti saapuikin minulle neljä päivää tämän jälkeen. Sain kuitenkin tilaamieni kolmen Tam Tamin sijasta vain kaksi...

Uusi yhteydenotto Fabin asiakaspalveluun ja samainen henkilö pahoittelee kovasti ja lupaa selvittää mihin kolmas on jäänyt. Selviää, ettei se ole alunperinkään lähtenyt minulle. Kolmannen jakkaran sain siis kuukauden päästä itse tilauksesta. En voi väittää, etteikö olisi tehnyt mieli vaatia jotain hyvitystä tästä fiaskosta, mutta saadessani niin hyvää asiakaspalvelua lepyin yllättävän nopeasti ;)


Millaisia kokemuksia teillä on Fabista?
psst. rakastan tuota kromin väriä jakkarassa!


2 kommenttia :

  1. Tuo jakkara on muuten KUPERA, ei kovera ;D hah pisti vain silmään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhun tekstissä jakkaran pääliosasta, joka on KOVERA ;) Jos se olisi kupera niin eihän siinä mikään pysyisi. Tuskin sinäkään yrität syödä soppaa lusikan kuperalla puolella ;)

      Poista