MY BEAUTY DIARY SWEET TEATIME

MBD:n Sweet Teatime sarja sisältää putsarien ja kuorinnan lisäksi kaksi kangasnaamiota, joiden suloiset pakkaukset ja syötävän hyvät nimet saivat minut alunperin näitä kahta kokeilemaan. Sanoisin, toinen on ehdoton hitti ja toista käyttäisin paremman puutteessa. 


Earl Grey Tea & Macaron Sheet Mask 

Naamio lupaa heleyttää ja kirkastaa ihon ja näin myös tapahtuu ja fiilis kosteutetusta ja kimmoisasta ihosta säilyy parikin päivää. Tasoittaa myös ihon pieniä värivirheitä tosin se on ihan vain hetkellinen vaikutus.

Rakastan tämän tuoksua
vaikka mielestäni macaron leivoksilla ei edes ole mitään ominaistuoksua, haha. Selkeästi hallitseva Earl Grey teen tuoksu sekoittuu heikosti havaittavaan makeaan vivahteeseen, joka lienee sitten se macaron.


Chocolate Truffle Sheet Mask

Naamio lupaa pehmeän kosteutetun ihon ja lopputuloksena on kyllä ihan selkeästi pehmeämpi kimmoisampi iho, mutta kosteutusteho ei ihan riittänyt näille mun talven kuivattamille poskille. Olisin kuvitellut tämän olevan raskaampi naamio kaakaopapu- ja fryffeliuutteen takia ja jopa vähän tahmaisen lopputuloksen jättävä, mutta tämä olikin yllättävän raikas ja käykin tosi hyvin sekaiholle/rasvoittuvalle iholle. 

Tryffelin tuoksu on naamiossa aika mieto, mutta kuitenkin tunnistettavissa...harmi, sillä odotin jotain syötävän hyvää täyteläisempää tuoksua josta MBD:n naamiot on tunnettuja.

Mietin kolmen ja neljän tähden välillä, koska tämä kyllä tekee minkä lupaa, mutta jos verrataan muihin kosteuttaviin kangasnaamioihin tämä ei ole missään nimessä mikään ihmeellinen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti